Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="atheros" data-source="post: 741074" data-attributes="member: 77092"><p>Pozdrav ljudi, pao sam sa oko 2g vutre i 1 joint-om, da stvar bude jos gora po mene tu je bila i vagica koja je bila kod druga ali je bila moja, nemam nikakve veze sa dilovanjem i slicno a vagicu sam koristio sa drustvom da podelimo kada uzimamo vecu kolicinu. Ne znam cemu da se nadam jer situacija izgleda lose po mene. Takodje dali su mi dva neka izvestaja u kojem u jednom pise da su mi oduzeli kesicu i joint a u drugom je dodata i vagica. Interesuje me cemu da se nadam i sta bi bilo najbolje da preduzimam. Hvala.</p><p></p><p>Edit : Ovo mi se prvi put desava.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atheros, post: 741074, member: 77092"] Pozdrav ljudi, pao sam sa oko 2g vutre i 1 joint-om, da stvar bude jos gora po mene tu je bila i vagica koja je bila kod druga ali je bila moja, nemam nikakve veze sa dilovanjem i slicno a vagicu sam koristio sa drustvom da podelimo kada uzimamo vecu kolicinu. Ne znam cemu da se nadam jer situacija izgleda lose po mene. Takodje dali su mi dva neka izvestaja u kojem u jednom pise da su mi oduzeli kesicu i joint a u drugom je dodata i vagica. Interesuje me cemu da se nadam i sta bi bilo najbolje da preduzimam. Hvala. Edit : Ovo mi se prvi put desava. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom