Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ukr00" data-source="post: 736708" data-attributes="member: 76761"><p>Cao ljudi, pre jedno mesec dana zablejim sa ortacima. Nadjemo se oni popuse dzoint i ostane im malo u kutiji za cigare. Krenemo da sednemo u kafic i sad ovaj ortak nesto nije imao mesta po dzepovima i da meni da stavim paklu u dzep(ne bi inace uzeo, ali bili smo bukvalno na 50 metara od kafica gde smo hteli da zabodemo). Izlaze panduri iza ugla pretres i nadju kod mene. Inace nisam konzument. Ova dva ortaka im govore nije njegovo nase je nas privedite, ali oni kao kod njega je nadjeno jebiga. Ortaci mi kazu kazi tamo da je nase. I sad privedu me ja kazem sta kako i oni mi napisu krivicnu prijavu. Posle nekog vremena su me zvali iz stanice da dodjem kao na vestacenje. Kazu bilo je 0,54 u pakli. Tamo me slikali, uzeli mi bris i otiske. Kaze mi tamo zena ako dodje neko od tih tvojih ortaka kad te pozove tuzilac i kaze da je njegovo kao oslobodice te, a taj ce dobiti prijavu(prvo me to interesuje dal je tacno). Ovaj ortak je rekao lagano izacicu ja recicu da je moje. Nastaje problem posto pre svega ovoga keva koja radi u mupu zamoli tamo da me zaposle(kancelarijski neki posao) na neodredjeno posto se razbolela. Oni prihvate i sad u sred svega ovoga treba da mi krene njihova terenska provera. Moze li neko da mi napise sta me ceka? Kapiram da ce u njihovom sistemu da stoji da sam privodjen i zasta i da ce me odbiti. Hvala unapred i izvinite sto je ovako opsirno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ukr00, post: 736708, member: 76761"] Cao ljudi, pre jedno mesec dana zablejim sa ortacima. Nadjemo se oni popuse dzoint i ostane im malo u kutiji za cigare. Krenemo da sednemo u kafic i sad ovaj ortak nesto nije imao mesta po dzepovima i da meni da stavim paklu u dzep(ne bi inace uzeo, ali bili smo bukvalno na 50 metara od kafica gde smo hteli da zabodemo). Izlaze panduri iza ugla pretres i nadju kod mene. Inace nisam konzument. Ova dva ortaka im govore nije njegovo nase je nas privedite, ali oni kao kod njega je nadjeno jebiga. Ortaci mi kazu kazi tamo da je nase. I sad privedu me ja kazem sta kako i oni mi napisu krivicnu prijavu. Posle nekog vremena su me zvali iz stanice da dodjem kao na vestacenje. Kazu bilo je 0,54 u pakli. Tamo me slikali, uzeli mi bris i otiske. Kaze mi tamo zena ako dodje neko od tih tvojih ortaka kad te pozove tuzilac i kaze da je njegovo kao oslobodice te, a taj ce dobiti prijavu(prvo me to interesuje dal je tacno). Ovaj ortak je rekao lagano izacicu ja recicu da je moje. Nastaje problem posto pre svega ovoga keva koja radi u mupu zamoli tamo da me zaposle(kancelarijski neki posao) na neodredjeno posto se razbolela. Oni prihvate i sad u sred svega ovoga treba da mi krene njihova terenska provera. Moze li neko da mi napise sta me ceka? Kapiram da ce u njihovom sistemu da stoji da sam privodjen i zasta i da ce me odbiti. Hvala unapred i izvinite sto je ovako opsirno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom