Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutra Dzanki" data-source="post: 726594" data-attributes="member: 70685"><p>To sam i ja dobio za paket(1.9g) trave samo zato što nisam hteo da pevam kao ovaj nečovek od gospođe par postova iznad, uhvatili su nas maltene na primopredaji a lik koji mi je doneo je srećom uspeo da im pobegne a od mene nisu uspeli da izvuku ništa pa su napisali sudiji kako sam ja bio veoma bezobrazan i nisam pokazivao nikakvu vrstu kajanja, što je sve istina. Posle sam jedva i dobio oportunitet i ako mi je prvo delo.</p><p></p><p>Razumem ja i deca i život i sve, ali za drukanje nemaš izgovora i te fore kao mene su baš ciljali od 15 ljudi, pa jesu te ciljali kad si se verovatno usrala u gaće kad si ih videla i svojom gestikulacijom i neprirodnim ponašanjem ih privukla, pa oni su obučeni da takve stvari da primete, nameštati nekog drugog jer su tebe uhvatili, pa za takve je Dante trebao da izmisli i 10. krug pakla... Ali neka znaš kako kažu karma je kučka.</p><p></p><p>U Srbiji je u zadnjih nekoliko meseci opšti haos nastao po pitanju svega pa i trave, policije je previše i privode i za 0.1g, ja već duže vreme konzumiram isključivo u svom stanu. Ajde što jurcaju ove dilere - ništa novo, ali da ljudi koji konzumiraju su na tolikom udaru dok toliko država u svetu legalizuje rekreativnu upotrebu a svi ti političari koji forsiraju ilegalu ovde imaju udela u nekim firmama koje posluju legalno sa kanbisom. Banana država. Jedva čekam dan da završim fakultet i spakujem kofere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutra Dzanki, post: 726594, member: 70685"] To sam i ja dobio za paket(1.9g) trave samo zato što nisam hteo da pevam kao ovaj nečovek od gospođe par postova iznad, uhvatili su nas maltene na primopredaji a lik koji mi je doneo je srećom uspeo da im pobegne a od mene nisu uspeli da izvuku ništa pa su napisali sudiji kako sam ja bio veoma bezobrazan i nisam pokazivao nikakvu vrstu kajanja, što je sve istina. Posle sam jedva i dobio oportunitet i ako mi je prvo delo. Razumem ja i deca i život i sve, ali za drukanje nemaš izgovora i te fore kao mene su baš ciljali od 15 ljudi, pa jesu te ciljali kad si se verovatno usrala u gaće kad si ih videla i svojom gestikulacijom i neprirodnim ponašanjem ih privukla, pa oni su obučeni da takve stvari da primete, nameštati nekog drugog jer su tebe uhvatili, pa za takve je Dante trebao da izmisli i 10. krug pakla... Ali neka znaš kako kažu karma je kučka. U Srbiji je u zadnjih nekoliko meseci opšti haos nastao po pitanju svega pa i trave, policije je previše i privode i za 0.1g, ja već duže vreme konzumiram isključivo u svom stanu. Ajde što jurcaju ove dilere - ništa novo, ali da ljudi koji konzumiraju su na tolikom udaru dok toliko država u svetu legalizuje rekreativnu upotrebu a svi ti političari koji forsiraju ilegalu ovde imaju udela u nekim firmama koje posluju legalno sa kanbisom. Banana država. Jedva čekam dan da završim fakultet i spakujem kofere. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom