Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Moje ime moje" data-source="post: 721784" data-attributes="member: 46387"><p>Vidi poštovanje!Mene su sad skoro 30.12.2020 ne slučajno nego sa opisim identifikovali i pretresli,kamere su svuda i da se baš u isto vreme sretnemo na ćošku ispred prodavnice i od svih prisutnih mene ciljano pozovu"gospođo hoćete li lprići? I tu vam se ja zapravo userem od straha videlo se i odma učelo kod koga si bila?? U šetnji i nije vredelo po 100 puta je ponavljala policajka a inače je znam da priznam sve a prvo mi je delo,sreća za sve ove godine unazad,rekla sve ko kreten umesto da sam imala spremnu priču za takav događaj za sve ovr godine 43 a pušim od 15.g tako da vam je sve jasno al jebena je gramaža 5,9g častio me pošten klinac koga su pratili a ja samo daj nije mi bilo važno šta posle,molim boga da mi daju novčanu al advokati mi tvrde da ne može pošto ima više od 5g,elem ja bi oportunitet i novčanu a dva adv. mi tvrde da ne može,bilo je prvo svedočenje i sve sam isto ponovila i šta mislite hoću biti baš takav baksuz da mi ne omoguće oprtunitet..Stalno zaposlena poslovna domaćica imam dvoje dece za koju se trenutno jako brinem al svi mi tvrde sitna je on riba ima ih još u lancu e tek to me plaši,znam za ubuduće ne dao bog,kad sam dala tužiteljki izjavu da sam ja uživalac i da je to za sopstvenu upotrebu unela je u zapisnik i pustili me bez da mi objasne šta dalje ,ne znam.kako al tako je ispalo!</p><p>Šta dalje ???☘☘♥️</p><p></p><p>Ako je neko imao skoro</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Moje ime moje, post: 721784, member: 46387"] Vidi poštovanje!Mene su sad skoro 30.12.2020 ne slučajno nego sa opisim identifikovali i pretresli,kamere su svuda i da se baš u isto vreme sretnemo na ćošku ispred prodavnice i od svih prisutnih mene ciljano pozovu"gospođo hoćete li lprići? I tu vam se ja zapravo userem od straha videlo se i odma učelo kod koga si bila?? U šetnji i nije vredelo po 100 puta je ponavljala policajka a inače je znam da priznam sve a prvo mi je delo,sreća za sve ove godine unazad,rekla sve ko kreten umesto da sam imala spremnu priču za takav događaj za sve ovr godine 43 a pušim od 15.g tako da vam je sve jasno al jebena je gramaža 5,9g častio me pošten klinac koga su pratili a ja samo daj nije mi bilo važno šta posle,molim boga da mi daju novčanu al advokati mi tvrde da ne može pošto ima više od 5g,elem ja bi oportunitet i novčanu a dva adv. mi tvrde da ne može,bilo je prvo svedočenje i sve sam isto ponovila i šta mislite hoću biti baš takav baksuz da mi ne omoguće oprtunitet..Stalno zaposlena poslovna domaćica imam dvoje dece za koju se trenutno jako brinem al svi mi tvrde sitna je on riba ima ih još u lancu e tek to me plaši,znam za ubuduće ne dao bog,kad sam dala tužiteljki izjavu da sam ja uživalac i da je to za sopstvenu upotrebu unela je u zapisnik i pustili me bez da mi objasne šta dalje ,ne znam.kako al tako je ispalo! Šta dalje ???☘☘♥️ Ako je neko imao skoro [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom