Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Malili" data-source="post: 701307" data-attributes="member: 74475"><p>Imam pitanje, posto ne znam kako drugačije da pitam jer ne mogu da nadjem opciju da postavim pitanje, ne snalazim se dobro...</p><p>Pao sam 12.8.2020. Sa džointom u kom je bilo najviše 0,5(u najgorem slučaju, a bilo je i manje)(prvo mi je delo, imam 19 godina) s obzirom da je bio džoint, logično je da je za ličnu upotrebu, priveden sam, potpisao papir za oduzete predmete, dobio sam poziv da dam izjavu sutradan (13.8.2020. U 8h) dao sam izjavu, dobio batine i pušten sam kući, ništa mi nije receno niti sam ja ista pitao jer nisam bio bas svestan od batina koje sam dobijao puna 4 sata bez prestanka, vrtoglavice itd itd.. nije važno, sta da očekujem za kaznu? Kaže mi drugar da poziv za sud/tužioca stiže tek za 5-6 meseci, njemu je advokat rekao da će dobiti oportunitet, odnosno novčanu kaznu, on ima advokata, da li da uzmem ja? Da pitam da mi dodele ili da uzmem mog? Kako to ide? Mlad sam ne znam ništa a nemam kod koga da se posavetujem, treba mi sto više informacija, Hvala mnogo unapred.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malili, post: 701307, member: 74475"] Imam pitanje, posto ne znam kako drugačije da pitam jer ne mogu da nadjem opciju da postavim pitanje, ne snalazim se dobro... Pao sam 12.8.2020. Sa džointom u kom je bilo najviše 0,5(u najgorem slučaju, a bilo je i manje)(prvo mi je delo, imam 19 godina) s obzirom da je bio džoint, logično je da je za ličnu upotrebu, priveden sam, potpisao papir za oduzete predmete, dobio sam poziv da dam izjavu sutradan (13.8.2020. U 8h) dao sam izjavu, dobio batine i pušten sam kući, ništa mi nije receno niti sam ja ista pitao jer nisam bio bas svestan od batina koje sam dobijao puna 4 sata bez prestanka, vrtoglavice itd itd.. nije važno, sta da očekujem za kaznu? Kaže mi drugar da poziv za sud/tužioca stiže tek za 5-6 meseci, njemu je advokat rekao da će dobiti oportunitet, odnosno novčanu kaznu, on ima advokata, da li da uzmem ja? Da pitam da mi dodele ili da uzmem mog? Kako to ide? Mlad sam ne znam ništa a nemam kod koga da se posavetujem, treba mi sto više informacija, Hvala mnogo unapred. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom