Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Themistocles" data-source="post: 698038" data-attributes="member: 65460"><p>Vama se očigledno stavlja na teret krivično delo iz člana 246. KZ Neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Stav 1 ovog člana kaže <em>Ko neovlašćeno proizvodi, prerađuje, prodaje ili nudi na prodaju ili ko radi prodaje kupuje, drži ili prenosi ili ko posreduje u prodaji ili kupovini ili na drugi način neovlašćeno stavlja u promet supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge, kazniće se zatvorom <strong>od dve do dvanaest godina</strong>. </em>Budući da se radi o ne tako maloj količini marihuane, biće teško dokazati da ste je posedovali radi sopstvene upotrebe. Ukoliko ipak imate jake dokaze, Vi možete biti i oslobođeni od kazne.</p><p></p><p>Za to je se pre moglo izvuci sa kaznom sada ne znam stvarno moj drugar je pao sa 100g i dobio 3godine,ako ne bude mogla kazna da se plati a proglase ga krivim za ovaj stav nek juri nanogicu ako nije predhodno osudjivan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Themistocles, post: 698038, member: 65460"] Vama se očigledno stavlja na teret krivično delo iz člana 246. KZ Neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Stav 1 ovog člana kaže [I]Ko neovlašćeno proizvodi, prerađuje, prodaje ili nudi na prodaju ili ko radi prodaje kupuje, drži ili prenosi ili ko posreduje u prodaji ili kupovini ili na drugi način neovlašćeno stavlja u promet supstance ili preparate koji su proglašeni za opojne droge, kazniće se zatvorom [B]od dve do dvanaest godina[/B]. [/I]Budući da se radi o ne tako maloj količini marihuane, biće teško dokazati da ste je posedovali radi sopstvene upotrebe. Ukoliko ipak imate jake dokaze, Vi možete biti i oslobođeni od kazne. Za to je se pre moglo izvuci sa kaznom sada ne znam stvarno moj drugar je pao sa 100g i dobio 3godine,ako ne bude mogla kazna da se plati a proglase ga krivim za ovaj stav nek juri nanogicu ako nije predhodno osudjivan. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom