Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="2high2muerte" data-source="post: 670096" data-attributes="member: 71389"><p>Taj "oportunitet" kako ga vi zovete vazi samo i SAMO prvi put kad padnes. Nebitno koja droga, drugar je platio 150soma kaznu za peticu koksa sto mu nasli u kafani kad bila racija. Samo dobar advokat. Drugi put kad padnes je prica totalno drugacija. A to sto si ti imao "malo" njih ne interesuje. Kad je u pitanju spid, belo, dop tu nemas "male" kolicine. Mislim da Srbija ima najgori zakon od svih Evropskih drzava, pogotovu taj deo za drogu. A i sa tom uslovnom kaznom, to moze biti lose kolko i dobro. I tu svasta moze da se desi.</p><p>Edit: sto se tice advokata tu se najvise treba paziti, mogu vas zakopati isto koliko vas mogu i iskopati i povaditi. Generalno advokati, bar oni dobri, su manje vise kriminalci.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="2high2muerte, post: 670096, member: 71389"] Taj "oportunitet" kako ga vi zovete vazi samo i SAMO prvi put kad padnes. Nebitno koja droga, drugar je platio 150soma kaznu za peticu koksa sto mu nasli u kafani kad bila racija. Samo dobar advokat. Drugi put kad padnes je prica totalno drugacija. A to sto si ti imao "malo" njih ne interesuje. Kad je u pitanju spid, belo, dop tu nemas "male" kolicine. Mislim da Srbija ima najgori zakon od svih Evropskih drzava, pogotovu taj deo za drogu. A i sa tom uslovnom kaznom, to moze biti lose kolko i dobro. I tu svasta moze da se desi. Edit: sto se tice advokata tu se najvise treba paziti, mogu vas zakopati isto koliko vas mogu i iskopati i povaditi. Generalno advokati, bar oni dobri, su manje vise kriminalci. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom