Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Northern lights, prvi indoor uzgoj, 150w e27 led diy grow tent
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nothernlights" data-source="post: 511363" data-attributes="member: 57407"><p>gledam danas kad mi se ucini da ova leva ima pristile, kad ono zaista jesu. jedva se vide ali jesu. pogledam je malo detaljnije kad nekoliko vrhova kao da su se zgusnuli. izgleda mi da ona krece da cvetava. da li je moguce da se foto biljka tako ponasa na 18/6 rezimu ili sam ipak pogresio i odabrao autos kad sam pomesao semena. drago mi je da je curica jel ipak su bili domaci regular autosi ali mi je i krivo jel odavno mastam o NL ipak je on legendaran. nadam se da ce bar ova desna biti NL. vreme ce pokazati ja nastavljam dalje na 18/6 bar jos 7 dana. </p><p>ispravio bih one koji kazu da je ulje kanabisa lek. Biljka je sama po sebi lek. ja osecam svaki dan da mi je bolje prosto od toga da ih posmatram i uzivam u njihovoj lepoti, ispunjavaju me optimizmom, nadom da cu pobediti bolest, radoscu sto mojih ruku delo raste i zeleni....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nothernlights, post: 511363, member: 57407"] gledam danas kad mi se ucini da ova leva ima pristile, kad ono zaista jesu. jedva se vide ali jesu. pogledam je malo detaljnije kad nekoliko vrhova kao da su se zgusnuli. izgleda mi da ona krece da cvetava. da li je moguce da se foto biljka tako ponasa na 18/6 rezimu ili sam ipak pogresio i odabrao autos kad sam pomesao semena. drago mi je da je curica jel ipak su bili domaci regular autosi ali mi je i krivo jel odavno mastam o NL ipak je on legendaran. nadam se da ce bar ova desna biti NL. vreme ce pokazati ja nastavljam dalje na 18/6 bar jos 7 dana. ispravio bih one koji kazu da je ulje kanabisa lek. Biljka je sama po sebi lek. ja osecam svaki dan da mi je bolje prosto od toga da ih posmatram i uzivam u njihovoj lepoti, ispunjavaju me optimizmom, nadom da cu pobediti bolest, radoscu sto mojih ruku delo raste i zeleni.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Northern lights, prvi indoor uzgoj, 150w e27 led diy grow tent
Bottom