Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Northern lights, prvi indoor uzgoj, 150w e27 led diy grow tent
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nothernlights" data-source="post: 510494" data-attributes="member: 57407"><p>DAN 19</p><p>Danas su moje jagodice dobile po litar vode sa po 2 ml power zyme nekog starog sto sam dobio od drugara, stajao par meseci otvoren, i po 15 kapi ad3 vitamina za bebe. a prethodnih dana su bas mucene. prvo cropane pa leva lst desna topirana, pa i ona lst. desna je zanimljiva jel na par grana ima tri lista po nodi. na slici br2 vidi se neko zutilo na vrhu lista. sta bi moglo da bude? nisam dodsavao nikakvu prihranu sem onog roota pre. hvala vam svima </p><p></p><p>[USER=52405]@reaktor[/USER] brate ONE LOVE! </p><p></p><p>Bio bih zahvalan za svaku kritiku sugestiju... ph nisam korigovao nemam merac ali me brine to sto znam da je voda puna kamenca. preko drugara mogu free da dobijem Voda vodu flasiranu, na njoj pise da je 7,22ph. da li neko ko ima merac moze da proveri bio bih zahvalan, i kako onda da je spustim na 6,5? citao sam ph metar bez ph metra ali me nekako strah da tako spustim ovu moju cesmovacu pitaj Boga koliki je njoj ph. deluje mi da jako sporo napreduju jel sam ih maksimalno maltretirao. temperatura 29 vazduh ispod svetla 31, noc 19 20. vlaznost nisam merio nemam hidrometar[ATTACH=full]130007[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]130008[/ATTACH] [ATTACH=full]130009[/ATTACH] [ATTACH=full]130010[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nothernlights, post: 510494, member: 57407"] DAN 19 Danas su moje jagodice dobile po litar vode sa po 2 ml power zyme nekog starog sto sam dobio od drugara, stajao par meseci otvoren, i po 15 kapi ad3 vitamina za bebe. a prethodnih dana su bas mucene. prvo cropane pa leva lst desna topirana, pa i ona lst. desna je zanimljiva jel na par grana ima tri lista po nodi. na slici br2 vidi se neko zutilo na vrhu lista. sta bi moglo da bude? nisam dodsavao nikakvu prihranu sem onog roota pre. hvala vam svima [USER=52405]@reaktor[/USER] brate ONE LOVE! Bio bih zahvalan za svaku kritiku sugestiju... ph nisam korigovao nemam merac ali me brine to sto znam da je voda puna kamenca. preko drugara mogu free da dobijem Voda vodu flasiranu, na njoj pise da je 7,22ph. da li neko ko ima merac moze da proveri bio bih zahvalan, i kako onda da je spustim na 6,5? citao sam ph metar bez ph metra ali me nekako strah da tako spustim ovu moju cesmovacu pitaj Boga koliki je njoj ph. deluje mi da jako sporo napreduju jel sam ih maksimalno maltretirao. temperatura 29 vazduh ispod svetla 31, noc 19 20. vlaznost nisam merio nemam hidrometar[ATTACH=full]130007[/ATTACH] [ATTACH=full]130008[/ATTACH] [ATTACH=full]130009[/ATTACH] [ATTACH=full]130010[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Northern lights, prvi indoor uzgoj, 150w e27 led diy grow tent
Bottom