Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Northern lights, prvi indoor uzgoj, 150w e27 led diy grow tent
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nothernlights" data-source="post: 507720" data-attributes="member: 57407"><p>[ATTACH=full]127768[/ATTACH] [ATTACH=full]127769[/ATTACH]</p><p></p><p>Dan 5</p><p>evo kako danas izgledaju moje curice juce su dobile po 200ml vode u koju je dodat root komplex. strateski zaliveno svuda 10cm okolo biljkica da ne natapam bezveze toliku zemlju.</p><p>u planu imam 1 do 2 topiranja i lolipop. ako imate sugestija sta bi bolje odgovaralo za Nl tu sam da slusam. zemlja na povrsini se jako brzo susi sto mi ukazuje na nisku vlagu uprkos vlaznim krpama koje sam okacio. danas cu da ubacim siporex ili sundjere zavisi sta budem nasao pa cu videti. slikano je pod svetlom i fon je los da znate. jedna stvar me brine malo. naime semenke su dobijene od prijatelja, dobio sam 2 ova Nl i 6 autoflovera regular domaca radinost white rusian x bluebery. autosi cekaju prolece, nego sam bio pomesao semena slucajno ali bila su dva koja su bila krupnija malo, oba iste a razlicite boje od ostalih, ona druga su bila nepravilnijeg oblika a ova dva bas onako po peesu sto se kaze. stoga se nadam da sam odabrao prava tj Nl vodeci se logikom da je seed banka birala krupna lepa semena i logikom da su samo dva ista</p><p></p><p> EDIT Imam problem nista na forumu ne mogu da vidim sem mog dnevnika </p><p><span style="font-size: 22px"><strong>Not Found</strong></span></p><p>The requested URL /forums/obrazovanje.8/ was not found on this server.</p><p></p><p>Apache/2.2.29 (Unix) mod_ssl/2.2.29 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 mod_fcgid/2.3.9 Server at <a href="http://www.vutra.org" target="_blank">www.vutra.org</a> Port 443 to mi pise</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nothernlights, post: 507720, member: 57407"] [ATTACH=full]127768[/ATTACH] [ATTACH=full]127769[/ATTACH] Dan 5 evo kako danas izgledaju moje curice juce su dobile po 200ml vode u koju je dodat root komplex. strateski zaliveno svuda 10cm okolo biljkica da ne natapam bezveze toliku zemlju. u planu imam 1 do 2 topiranja i lolipop. ako imate sugestija sta bi bolje odgovaralo za Nl tu sam da slusam. zemlja na povrsini se jako brzo susi sto mi ukazuje na nisku vlagu uprkos vlaznim krpama koje sam okacio. danas cu da ubacim siporex ili sundjere zavisi sta budem nasao pa cu videti. slikano je pod svetlom i fon je los da znate. jedna stvar me brine malo. naime semenke su dobijene od prijatelja, dobio sam 2 ova Nl i 6 autoflovera regular domaca radinost white rusian x bluebery. autosi cekaju prolece, nego sam bio pomesao semena slucajno ali bila su dva koja su bila krupnija malo, oba iste a razlicite boje od ostalih, ona druga su bila nepravilnijeg oblika a ova dva bas onako po peesu sto se kaze. stoga se nadam da sam odabrao prava tj Nl vodeci se logikom da je seed banka birala krupna lepa semena i logikom da su samo dva ista EDIT Imam problem nista na forumu ne mogu da vidim sem mog dnevnika [SIZE=6][B]Not Found[/B][/SIZE] The requested URL /forums/obrazovanje.8/ was not found on this server. Apache/2.2.29 (Unix) mod_ssl/2.2.29 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 mod_fcgid/2.3.9 Server at [URL="http://www.vutra.org"]www.vutra.org[/URL] Port 443 to mi pise [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Northern lights, prvi indoor uzgoj, 150w e27 led diy grow tent
Bottom