Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Manu Dibango" data-source="post: 772858" data-attributes="member: 79541"><p>Do sad sam im davao 1/2 jacine gnojiva jer prvi put koristim pH dolje fosfornu kiselinu i bojao se ne pretjerat zbog preklapanja gnojiva primjetio zute donje listove s zelenim venama = fali magnezija ?</p><p>Drasticno su poceli zutiti donji listovi i na nekima rubovi gornjih listova i rast je usporio pa sam logikom pojacao na 3/4 preporuceno doze gnojiva i vidio da je zutilo prestalo.</p><p>Neke rade lijepe cvjetove dok neke jedva da su pocele sa dlacicama na vrhovima to znaci i razlicite potrebe za vodom s cim nisam imao problema i uspio ih izbalansirati.</p><p>Promjenio sam svjetlo na 12/12 cisto da probam hoce li im pomoci da krenu sa cvjetanjem ove koje jos nisu i tako ce ostat do kraja.</p><p>Koji je razlog tako razlicitog cvjetanja , vrhovi se pune ali isto ne onako brzo i zdravo kao inace</p><p>Nikako ne mogu shvatiti razlog ali vjerujem da je to zbog podhranjivanja i intenzivnog svjetla.</p><p>Temperature su 26-20 c </p><p>Relativna vlaga 50%</p><p>Ovdje nisam objavio slike od biljaka ispod led rasvjete iako ne vidim veliku razliku osim sto ove ispod led lampe pate vise od podhranjivanja. Zasto? Vjerovatno zbog jaceg i kvalitetnijeg svjetla zbog cega ima je potreba za prihranom znatnije veca.</p><p>Objavim slike cura ispod lumateka veceras sa slikama ostecenih listova ispod kojih napisem koji mislim da je uzrok i kako situacija te pojave napreduje.</p><p>Sve u svemu jako dobro mirisu ali mi ne izgledaju skroz zdravo. </p><p>Jos jednom dodat cu slike problema da ekipa moze vidjet o cemu se radi i kako sam odgovorio na njih.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manu Dibango, post: 772858, member: 79541"] Do sad sam im davao 1/2 jacine gnojiva jer prvi put koristim pH dolje fosfornu kiselinu i bojao se ne pretjerat zbog preklapanja gnojiva primjetio zute donje listove s zelenim venama = fali magnezija ? Drasticno su poceli zutiti donji listovi i na nekima rubovi gornjih listova i rast je usporio pa sam logikom pojacao na 3/4 preporuceno doze gnojiva i vidio da je zutilo prestalo. Neke rade lijepe cvjetove dok neke jedva da su pocele sa dlacicama na vrhovima to znaci i razlicite potrebe za vodom s cim nisam imao problema i uspio ih izbalansirati. Promjenio sam svjetlo na 12/12 cisto da probam hoce li im pomoci da krenu sa cvjetanjem ove koje jos nisu i tako ce ostat do kraja. Koji je razlog tako razlicitog cvjetanja , vrhovi se pune ali isto ne onako brzo i zdravo kao inace Nikako ne mogu shvatiti razlog ali vjerujem da je to zbog podhranjivanja i intenzivnog svjetla. Temperature su 26-20 c Relativna vlaga 50% Ovdje nisam objavio slike od biljaka ispod led rasvjete iako ne vidim veliku razliku osim sto ove ispod led lampe pate vise od podhranjivanja. Zasto? Vjerovatno zbog jaceg i kvalitetnijeg svjetla zbog cega ima je potreba za prihranom znatnije veca. Objavim slike cura ispod lumateka veceras sa slikama ostecenih listova ispod kojih napisem koji mislim da je uzrok i kako situacija te pojave napreduje. Sve u svemu jako dobro mirisu ali mi ne izgledaju skroz zdravo. Jos jednom dodat cu slike problema da ekipa moze vidjet o cemu se radi i kako sam odgovorio na njih. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
Bottom