Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Manu Dibango" data-source="post: 772656" data-attributes="member: 79541"><p>Evo mali update </p><p>Nisam ništa mjenjao sa plana </p><p>Mozemo reci da je otprilike 40ti dan od klijanja. </p><p>Neke su razvile cvijetove dok druge nisu ni pocele ( pogledaj slike )</p><p>Po tablici od GHSC poceo sam im davati Hybrid ( bloom nutrient ) uz kalcij i aminokiseline. </p><p>Rasle su i razvijale listove do sada </p><p>Primjetio sam da su usporile rast i proizvodnju cvjetova i na jednoj ili dvije uocio nekakav manjak gdje listovi blize vrhu smedje i suse se.</p><p>Dajem im dobru dozu nutrijenata , manje od preporucene pa se cudim da pokazuju nedostatak necega.</p><p>da li je vrijeme da dodam aditiv od iste firme Booster PK+ ? </p><p>Ili je u pitanju nesto drugo posto i bez aditiva cure bi trebale zavrsit bez problema.</p><p>Hocu li napraviti gresku ako danas dodam booster , mislim si da nije mozda pre rano ?</p><p>Opet ne zelim da usporavaju i da prestaju puniti cvjet ako im mogu pomoci. </p><p>Isto se cudim da je velika razlika u tajmingu pocetka cvjetanja jer kao sto vidite na slikama neke nisu ni pocele dok druge vec imaju cvjet velicine kokosjeg jaja. </p><p>Ako dodam Booster hoce li to ponovno pokrenuti proizvodnju i stimulirati ostale da udju u fazu cvjetanja ?</p><p>Posto su razlicitih velicina i neke cvjetaju a neke ne , imaju razlicitu potraznju za vodom sto je malo tesko popratiti ali u sustini podatci su ovakvi ;</p><p></p><p>Temperatura : 26 C </p><p>Vlaga : 60 % </p><p>Zalijevanje : </p><p>1.dan 700ml pH 6.5 voda </p><p>2.dan 700ml pH 6.5 minerali</p><p>3.dan pauza </p><p>Visina : 50-100cm</p><p>Svijetlo :</p><p>HPS = 60 cm od krosnje </p><p>LED = 45 cm od krosnje 100%</p><p></p><p>Dodajem li Booster danas ili ne? </p><p></p><p>Hvala svima koji prate i pomazu u prvim koracima s novom opremom i prihranom. </p><p>Nadam se da ce bit jos puno koraka i zavrsenih dnevnika u buducnosti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manu Dibango, post: 772656, member: 79541"] Evo mali update Nisam ništa mjenjao sa plana Mozemo reci da je otprilike 40ti dan od klijanja. Neke su razvile cvijetove dok druge nisu ni pocele ( pogledaj slike ) Po tablici od GHSC poceo sam im davati Hybrid ( bloom nutrient ) uz kalcij i aminokiseline. Rasle su i razvijale listove do sada Primjetio sam da su usporile rast i proizvodnju cvjetova i na jednoj ili dvije uocio nekakav manjak gdje listovi blize vrhu smedje i suse se. Dajem im dobru dozu nutrijenata , manje od preporucene pa se cudim da pokazuju nedostatak necega. da li je vrijeme da dodam aditiv od iste firme Booster PK+ ? Ili je u pitanju nesto drugo posto i bez aditiva cure bi trebale zavrsit bez problema. Hocu li napraviti gresku ako danas dodam booster , mislim si da nije mozda pre rano ? Opet ne zelim da usporavaju i da prestaju puniti cvjet ako im mogu pomoci. Isto se cudim da je velika razlika u tajmingu pocetka cvjetanja jer kao sto vidite na slikama neke nisu ni pocele dok druge vec imaju cvjet velicine kokosjeg jaja. Ako dodam Booster hoce li to ponovno pokrenuti proizvodnju i stimulirati ostale da udju u fazu cvjetanja ? Posto su razlicitih velicina i neke cvjetaju a neke ne , imaju razlicitu potraznju za vodom sto je malo tesko popratiti ali u sustini podatci su ovakvi ; Temperatura : 26 C Vlaga : 60 % Zalijevanje : 1.dan 700ml pH 6.5 voda 2.dan 700ml pH 6.5 minerali 3.dan pauza Visina : 50-100cm Svijetlo : HPS = 60 cm od krosnje LED = 45 cm od krosnje 100% Dodajem li Booster danas ili ne? Hvala svima koji prate i pomazu u prvim koracima s novom opremom i prihranom. Nadam se da ce bit jos puno koraka i zavrsenih dnevnika u buducnosti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
Bottom