Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Manu Dibango" data-source="post: 772028" data-attributes="member: 79541"><p>Sto se tice zaljevanja sve znate. Nisam zaljevao od dana ispiranja sa 6 litara koje je bilo u ponedjeljak. 3-4 dana Prije toga sam prvi put dao ph- i grow nutrients i skurio ih mozda sa 300ml tekucine. 3-4 dana prije toga sam zaljevao vodom 500ml i jos jednom prije tog samo voda. Mislim da je to to sto se tice zaljevanja ne ukljucujuci seedling stage prije transplantiranja. U vecini biljke izgledaju zdravo i rastu.</p><p> sve sumnjivo i bolesno ide van.</p><p>Sad je proslo od ponedjeljka do danas 4 dana od ispiranja i neke su skroz popile a neke nisu i cak jos ima dosta. Do sada sam ih zalijevao u isto vrijeme ali pocinjem razmisljati da im dajem u vodu u individualno vrijeme sljedece zalijevanje ili da prilagodim kolicinu vode po velicini i stadiju rasta ( cvjetanje ) pa ih uskladiti da zalijevam u isto vrijeme. Do sad nikad nisam radio ispiranje , nikad nisam zaljevao da se vidim runoff dolje i nisam imao problema. Ta velika kolicina vode digla je vlagu i napravila gljivu koji cu maknuti i pustiti da se zemlja skroz posusi.</p><p>Za zemlju vec znate nisam imao problem , sta ste zapeli za tu zemlju ne mislim ju mjenjat do sljedeceg growa nije mi prikladno. </p><p>Odlucio sam spustit jos vlagu ispod 50 da im pomognem u transpiraciji i jos pricekati do sutra za zaljevanje a onda s tim zaljevanjem dati blagu blagu dozu kalcija i aminokiselina.</p><p>Za nutrijente ne planiram koristiti jos grow mozda i vise uopce i cekati dok ne udje u cvat pa krenuti sa Hybrid i Booster PK u isto blagoj dozi 1/8 preporucene. Danas slikam novi rast , napredak , pljesan , listove gdje pokazuju nedostatke ili druge pokazatelje i dodat cu ostala mjerenja kao pH zemlje. Takodjer cu nabaviti EC metar. A ako se onda ne snadem , ne pohvatam sve i ne izguram do kraja grow jbg ima dana u godini. Za perlit , slazem nema ga u zemlji ali ponavljam nisam imao problema sa istom i izrasle iz nje Gelato 160cm visoke s ogromnim socnim cvjetovima barem sa 100g ploda .nekako mi se cini da sljedeci put necu kupovati gotovu zemlju vec cu ju sam izmixati.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manu Dibango, post: 772028, member: 79541"] Sto se tice zaljevanja sve znate. Nisam zaljevao od dana ispiranja sa 6 litara koje je bilo u ponedjeljak. 3-4 dana Prije toga sam prvi put dao ph- i grow nutrients i skurio ih mozda sa 300ml tekucine. 3-4 dana prije toga sam zaljevao vodom 500ml i jos jednom prije tog samo voda. Mislim da je to to sto se tice zaljevanja ne ukljucujuci seedling stage prije transplantiranja. U vecini biljke izgledaju zdravo i rastu. sve sumnjivo i bolesno ide van. Sad je proslo od ponedjeljka do danas 4 dana od ispiranja i neke su skroz popile a neke nisu i cak jos ima dosta. Do sada sam ih zalijevao u isto vrijeme ali pocinjem razmisljati da im dajem u vodu u individualno vrijeme sljedece zalijevanje ili da prilagodim kolicinu vode po velicini i stadiju rasta ( cvjetanje ) pa ih uskladiti da zalijevam u isto vrijeme. Do sad nikad nisam radio ispiranje , nikad nisam zaljevao da se vidim runoff dolje i nisam imao problema. Ta velika kolicina vode digla je vlagu i napravila gljivu koji cu maknuti i pustiti da se zemlja skroz posusi. Za zemlju vec znate nisam imao problem , sta ste zapeli za tu zemlju ne mislim ju mjenjat do sljedeceg growa nije mi prikladno. Odlucio sam spustit jos vlagu ispod 50 da im pomognem u transpiraciji i jos pricekati do sutra za zaljevanje a onda s tim zaljevanjem dati blagu blagu dozu kalcija i aminokiselina. Za nutrijente ne planiram koristiti jos grow mozda i vise uopce i cekati dok ne udje u cvat pa krenuti sa Hybrid i Booster PK u isto blagoj dozi 1/8 preporucene. Danas slikam novi rast , napredak , pljesan , listove gdje pokazuju nedostatke ili druge pokazatelje i dodat cu ostala mjerenja kao pH zemlje. Takodjer cu nabaviti EC metar. A ako se onda ne snadem , ne pohvatam sve i ne izguram do kraja grow jbg ima dana u godini. Za perlit , slazem nema ga u zemlji ali ponavljam nisam imao problema sa istom i izrasle iz nje Gelato 160cm visoke s ogromnim socnim cvjetovima barem sa 100g ploda .nekako mi se cini da sljedeci put necu kupovati gotovu zemlju vec cu ju sam izmixati. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
Bottom