Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Manu Dibango" data-source="post: 771894" data-attributes="member: 79541"><p>Odma sam smanjio na 75% , cine se sretne na ali ne volim ih tjerat previše , a cuo sam da na 75 ljudi zavrsavaju do kraja sa dobrim rezultatima.</p><p>Evo slika od te koje si naveo ona još pati od previse gnojiva bar se to tako meni cini i jedino mi je logicno.</p><p>Vidio sam jos od prije neko cudno uvijanje listova. Cijeli list se uvrnuo prema dolje zajedno sa stabiljkom lista a to specificno uvijanje koliko znam ukazuje na kalcij.</p><p>Bile su pre niske dnevne temperature a sad sam to podignuo i drzim ih pod 24 sata svijetla na 26*C s tim da su oko 4 sata dana u laganoj sjeni.</p><p>vlaga se dignula zbog ispiranja ali sad je opet dolje pa se ne brinem.</p><p>Vec sam imao s tom bijelom gljivom na povrsini situaciju ali sam tad samo maknuo i pustio da se zemlja posusi nakon tog nije se pojavljivala vise.</p><p>Mogu spustit vlagu na 40% ali mislim da je sad 55% okej.</p><p>Ovaj novi rast je zdrav i to mi je najbitnije bilo.</p><p>Svakako cu poslusat savjet i bikarbonom poprskat nakon sto malo istrazim o tome bas me zanimaju detalji.</p><p>Iskreno mislim se sljedeci put prebacit skroz na organsko gnojivo , organske zastite , mikrobiome bakterijice , zivo tlo i to.</p><p>Zbog tog reguliranja ph i kompliciranja .</p><p> Previse mi je to kemije koje ne zelim u sebi.</p><p>[ATTACH]469026[/ATTACH][ATTACH]469027[/ATTACH][ATTACH]469028[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Manu Dibango, post: 771894, member: 79541"] Odma sam smanjio na 75% , cine se sretne na ali ne volim ih tjerat previše , a cuo sam da na 75 ljudi zavrsavaju do kraja sa dobrim rezultatima. Evo slika od te koje si naveo ona još pati od previse gnojiva bar se to tako meni cini i jedino mi je logicno. Vidio sam jos od prije neko cudno uvijanje listova. Cijeli list se uvrnuo prema dolje zajedno sa stabiljkom lista a to specificno uvijanje koliko znam ukazuje na kalcij. Bile su pre niske dnevne temperature a sad sam to podignuo i drzim ih pod 24 sata svijetla na 26*C s tim da su oko 4 sata dana u laganoj sjeni. vlaga se dignula zbog ispiranja ali sad je opet dolje pa se ne brinem. Vec sam imao s tom bijelom gljivom na povrsini situaciju ali sam tad samo maknuo i pustio da se zemlja posusi nakon tog nije se pojavljivala vise. Mogu spustit vlagu na 40% ali mislim da je sad 55% okej. Ovaj novi rast je zdrav i to mi je najbitnije bilo. Svakako cu poslusat savjet i bikarbonom poprskat nakon sto malo istrazim o tome bas me zanimaju detalji. Iskreno mislim se sljedeci put prebacit skroz na organsko gnojivo , organske zastite , mikrobiome bakterijice , zivo tlo i to. Zbog tog reguliranja ph i kompliciranja . Previse mi je to kemije koje ne zelim u sebi. [ATTACH]469026[/ATTACH][ATTACH]469027[/ATTACH][ATTACH]469028[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
Bottom