Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DjedMraz" data-source="post: 771891" data-attributes="member: 72676"><p>fotka 1. gornji lijevi kut.,a pomalo i ovu desno do nje biljku izgleda kao da przi svjetlo..povijaju se listovi,.rekao si da je na 100%.,ako sam pogresno procjenio ,unapred isprike.</p><p>U pravilu svjetlo se postepeno pojacava kako biljka napreduje. Sa time naravno pojavacas kolicinu vode sa prihranom.</p><p>Pljesanj na povrsini obicno nastaje nedovoljnim protokom-cirkulacijom zraka, u kombinaciji sa vlagom. Vidi sto od toga nije kako treba, a u pravilu pljesnji se ne moras bojati nije opasna u velikoj mjeri. To je gljivica zapravo i samo je pokazatelj da nesto nije kako treba. Lako rjesivo. Probaj mozda zamjeniti tj rotirati malo potove unutar boxa.</p><p>Sad kad razmislim zbog kombinacija ne dovoljno cirkulacije zraka i jakim svjetlom ti se uvijaju listovi lagano. Reklo bi se mozda gusis biljku u jednom djelu boxa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DjedMraz, post: 771891, member: 72676"] fotka 1. gornji lijevi kut.,a pomalo i ovu desno do nje biljku izgleda kao da przi svjetlo..povijaju se listovi,.rekao si da je na 100%.,ako sam pogresno procjenio ,unapred isprike. U pravilu svjetlo se postepeno pojacava kako biljka napreduje. Sa time naravno pojavacas kolicinu vode sa prihranom. Pljesanj na povrsini obicno nastaje nedovoljnim protokom-cirkulacijom zraka, u kombinaciji sa vlagom. Vidi sto od toga nije kako treba, a u pravilu pljesnji se ne moras bojati nije opasna u velikoj mjeri. To je gljivica zapravo i samo je pokazatelj da nesto nije kako treba. Lako rjesivo. Probaj mozda zamjeniti tj rotirati malo potove unutar boxa. Sad kad razmislim zbog kombinacija ne dovoljno cirkulacije zraka i jakim svjetlom ti se uvijaju listovi lagano. Reklo bi se mozda gusis biljku u jednom djelu boxa. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Northern Light Auto , 600w HPS , LST .
Bottom