Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 773091" data-attributes="member: 59027"><p>Ja sam to sam otvarao,ali ništa od toga!</p><p>Gle,3 sijalice le ti isto radit posao,a jeftinije su puno i toliko intezivnije!</p><p>Prvi tjedan ostaviš one plastike,a drugi ih skineš i skoro kao da imaš mali Quantum bord!</p><p>Uzmi 2 od 6400K i jednu od 3500K i pokrio si cijeli spektar. Kad ih stavljaš van,navikneš ih prvo na sunce(pola dana na suncu,pola u hladu) i tako češ imat puno razvijenije biljke,nego ispod CFLa!</p><p></p><p>Ja sam klonove držao po 3 mjeseca u ovakvim ormarima</p><p>[ATTACH]471056[/ATTACH], kad nemaju jak intezitet i malo više vode,mogu se štopat pun k....</p><p>Javi se kad izađu iz zemlje i održavat čemo ih dok ne zatopli. Malo nije problem,na dulje staze sa klonovima nisam imao problema,ali od sjemena se teže tako održavaju,ali može im se uzet mjesec dana,prezaljevanjem ako znaš koliko i ne pretjerat!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 773091, member: 59027"] Ja sam to sam otvarao,ali ništa od toga! Gle,3 sijalice le ti isto radit posao,a jeftinije su puno i toliko intezivnije! Prvi tjedan ostaviš one plastike,a drugi ih skineš i skoro kao da imaš mali Quantum bord! Uzmi 2 od 6400K i jednu od 3500K i pokrio si cijeli spektar. Kad ih stavljaš van,navikneš ih prvo na sunce(pola dana na suncu,pola u hladu) i tako češ imat puno razvijenije biljke,nego ispod CFLa! Ja sam klonove držao po 3 mjeseca u ovakvim ormarima [ATTACH]471056[/ATTACH], kad nemaju jak intezitet i malo više vode,mogu se štopat pun k.... Javi se kad izađu iz zemlje i održavat čemo ih dok ne zatopli. Malo nije problem,na dulje staze sa klonovima nisam imao problema,ali od sjemena se teže tako održavaju,ali može im se uzet mjesec dana,prezaljevanjem ako znaš koliko i ne pretjerat! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom