Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MisterGreen" data-source="post: 773072" data-attributes="member: 79598"><p>CFL 6400k tako je zaboravio sam da napomenem namenjena je za vege fazu ...</p><p>To sam i pretpostavljao,da je slaba i da tesko moze da se izgura cak 1 biljka bez malog pojacanja s ozbirom da je u cvetanju slaba ... vecina se ne usudjuje ispod 200w da radi koliko vidim po dnevnicima</p><p></p><p>A sto se tice stavljanja 8 biljaka u jogurt case ispod nje prvih 2/3 nedelja zivota ? po m2 zauzimaju isti prostor kao i jedan ogroman pot pa me zanima da li bi izgurala ova CFL to , recimo punih 3 nedelja,mozda ce biti problem biljci treca nedelja u malim potovima,ali sto se tice svetla ???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MisterGreen, post: 773072, member: 79598"] CFL 6400k tako je zaboravio sam da napomenem namenjena je za vege fazu ... To sam i pretpostavljao,da je slaba i da tesko moze da se izgura cak 1 biljka bez malog pojacanja s ozbirom da je u cvetanju slaba ... vecina se ne usudjuje ispod 200w da radi koliko vidim po dnevnicima A sto se tice stavljanja 8 biljaka u jogurt case ispod nje prvih 2/3 nedelja zivota ? po m2 zauzimaju isti prostor kao i jedan ogroman pot pa me zanima da li bi izgurala ova CFL to , recimo punih 3 nedelja,mozda ce biti problem biljci treca nedelja u malim potovima,ali sto se tice svetla ??? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom