Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Nikokaoja" data-source="post: 416030" data-attributes="member: 49577"><p>Ima li neko da me uputu u rasvjetu ... Novi sam a nabavili smo par biljaka koje vec daju hedove ovu kod sebe sto sam donio ne napreduje bas najbolje ostale su na drugom mjestu i na obicnoj zarulji rastu i cvjetaju sta ja ne radim kako treba i molim vas uputite me u tu rasvjetu moze li se to nekako sklopit za male pare jer nisam sa parama trenutno! I da dodam i manju rucnu bateriju koja je na neonsku rasvjetu ako ima neki dobar elektricar da mi se javi da vidimo mogu li sklopit to neonke bi pomogle 100%</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nikokaoja, post: 416030, member: 49577"] Ima li neko da me uputu u rasvjetu ... Novi sam a nabavili smo par biljaka koje vec daju hedove ovu kod sebe sto sam donio ne napreduje bas najbolje ostale su na drugom mjestu i na obicnoj zarulji rastu i cvjetaju sta ja ne radim kako treba i molim vas uputite me u tu rasvjetu moze li se to nekako sklopit za male pare jer nisam sa parama trenutno! I da dodam i manju rucnu bateriju koja je na neonsku rasvjetu ako ima neki dobar elektricar da mi se javi da vidimo mogu li sklopit to neonke bi pomogle 100% [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom