Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lazarus Led" data-source="post: 356717" data-attributes="member: 43451"><p>U skoroj budućnosti planiram napraviti box dimenzja otp. 50 cm dužina, 30 cm širina, visina 70 - 80 cm. Danas sam u jednoj velikoj trgovini alata, građevinskih materijala i svašta nešto našao CFL OSRAM sijalice od 20w, 1300 lm, 827 Warm White. Pakovanje je kao 2 + 1 i poprilčno su jeftine jer su i na nekoj akciji i koštaju oko 6 eura (paket). Negdje sam pročitao na forumu da bi ove sa crvenim spektrom mogle izgurati i fazu vegetacije. E sad da li je to tačno i koliko je dobro? Ako ne, uzeo bih nekad i OSRAM 865 Cool Daylight. Da li su ove što sam našao ok? Da li da ih uzmem, jer bi što se tiče cijene bilo prava šteta propustiti? Uzeo bih dva paketa ako je dovoljno 6 komada na ovu veličinu boxa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lazarus Led, post: 356717, member: 43451"] U skoroj budućnosti planiram napraviti box dimenzja otp. 50 cm dužina, 30 cm širina, visina 70 - 80 cm. Danas sam u jednoj velikoj trgovini alata, građevinskih materijala i svašta nešto našao CFL OSRAM sijalice od 20w, 1300 lm, 827 Warm White. Pakovanje je kao 2 + 1 i poprilčno su jeftine jer su i na nekoj akciji i koštaju oko 6 eura (paket). Negdje sam pročitao na forumu da bi ove sa crvenim spektrom mogle izgurati i fazu vegetacije. E sad da li je to tačno i koliko je dobro? Ako ne, uzeo bih nekad i OSRAM 865 Cool Daylight. Da li su ove što sam našao ok? Da li da ih uzmem, jer bi što se tiče cijene bilo prava šteta propustiti? Uzeo bih dva paketa ako je dovoljno 6 komada na ovu veličinu boxa. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom