Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="godj" data-source="post: 335564" data-attributes="member: 38272"><p>Pozdrav.U planu imam da zapocnem prvi grow,odlucio sam se za cfl sijalice,jer mi to za prvi put deluje nekako jednostavnije i sigurnije.E sad,i tu bi mi trebala mala pomoc.Box je dimenzija: sirina 100cm,dubina 55cm,visina 140cm.Od sijalica mislim da postavim cfl 200w plavu 6400K,i cfl 125w crvenu 2700K.Dual sijalice mi nisu dostupne,nigde ne mogu da ih nadjem.Po specifikaciji,plava od 200w je 13000 lm,a crvena od 125w je 8500 lm.</p><p>Da li je to dovoljno za box ovih dimenzija?I da li istovremeno mogu da koristim obe sijalice tokom celog uzgoja?Ili da crvenu prikljucim tek posle faze vegetacije?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="godj, post: 335564, member: 38272"] Pozdrav.U planu imam da zapocnem prvi grow,odlucio sam se za cfl sijalice,jer mi to za prvi put deluje nekako jednostavnije i sigurnije.E sad,i tu bi mi trebala mala pomoc.Box je dimenzija: sirina 100cm,dubina 55cm,visina 140cm.Od sijalica mislim da postavim cfl 200w plavu 6400K,i cfl 125w crvenu 2700K.Dual sijalice mi nisu dostupne,nigde ne mogu da ih nadjem.Po specifikaciji,plava od 200w je 13000 lm,a crvena od 125w je 8500 lm. Da li je to dovoljno za box ovih dimenzija?I da li istovremeno mogu da koristim obe sijalice tokom celog uzgoja?Ili da crvenu prikljucim tek posle faze vegetacije? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom