Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="AztecWizdom" data-source="post: 217365" data-attributes="member: 31814"><p>Imam pitanje.dimenzije boxa su: visina 77 /dužina 52 / širina 45. box je još u izradi.uglavnom zanima me kolko lumena treba za taj prostor tj. kolko Warm White cfl žarulja za cvatnju moram stavit..čital sam po forumu i brijem da 26 000l ? jer mi idu odma na 12/12. trazim,citam i nikak da nađem ono bas kaj mi treba.. barem da znam koji je minimum za te dimenzije boxa. hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AztecWizdom, post: 217365, member: 31814"] Imam pitanje.dimenzije boxa su: visina 77 /dužina 52 / širina 45. box je još u izradi.uglavnom zanima me kolko lumena treba za taj prostor tj. kolko Warm White cfl žarulja za cvatnju moram stavit..čital sam po forumu i brijem da 26 000l ? jer mi idu odma na 12/12. trazim,citam i nikak da nađem ono bas kaj mi treba.. barem da znam koji je minimum za te dimenzije boxa. hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom