Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pii" data-source="post: 211185" data-attributes="member: 31780"><p>pocetnik sam,pravim box, i procitao sam pola teme i dalje ne shvatam bas najbolje koliko sta lumena itd itd..</p><p>imam jednu lampu sa klasicnim grlom. kakvu <strong>stedljivu</strong> sijalicu bi trebao da kupim a da bude samo jedna i da ta jedna bude dovoljna? dal je to uopste moguce? i dal je s istom sijalicom moguce odraditi i vege i fazu cvetanja, ako nije koja je sijalica za koju fazu, ako sam dobro skontao vege faza zahteva vise lumena..</p><p>hteo bi minimalno biljaka znaci 1 EVENTUALNO 2 sa kratkom vegetativnom fazom, koje dimenzije boxa? da bi bio dovoljno a ne preterano velik.</p><p></p><p>izvinjavam se ako offtopicujem, bio bi jako zahvalan ako bi mi neko odgovorio, hvala puno.</p><p>ps: ne ocekujem da rodi mnogo.. al da bude barem nesto..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pii, post: 211185, member: 31780"] pocetnik sam,pravim box, i procitao sam pola teme i dalje ne shvatam bas najbolje koliko sta lumena itd itd.. imam jednu lampu sa klasicnim grlom. kakvu [B]stedljivu[/B] sijalicu bi trebao da kupim a da bude samo jedna i da ta jedna bude dovoljna? dal je to uopste moguce? i dal je s istom sijalicom moguce odraditi i vege i fazu cvetanja, ako nije koja je sijalica za koju fazu, ako sam dobro skontao vege faza zahteva vise lumena.. hteo bi minimalno biljaka znaci 1 EVENTUALNO 2 sa kratkom vegetativnom fazom, koje dimenzije boxa? da bi bio dovoljno a ne preterano velik. izvinjavam se ako offtopicujem, bio bi jako zahvalan ako bi mi neko odgovorio, hvala puno. ps: ne ocekujem da rodi mnogo.. al da bude barem nesto.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom