Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dabar1" data-source="post: 164055" data-attributes="member: 26016"><p>jesam skuzio dobro...</p><p>prvih 20-ak dana koristit 6000k ajmo rec jedna stedna po biljci po mogucnosti ogradit mjesto di raste da se nesiri ili sta vec i da bolje upija svijetlost ili je bolje pomijesat sve moguce izvore svjetlosti u tih 20 dana vegetacije </p><p>a imam i neonku philips oko60cm 18w/54-765 pa mozda ni nemoram kupovat stedne </p><p></p><p>nakon vegetacije ostavit samo 2700k ili isto pomijesat sa svim mogucim da se dobije sto vise svijetla</p><p></p><p>a box bi trebo bit 2mX2mX2m - buduci da neam para za 1000w hps(140000 lumena) jel bi bilo bolje sredit da bude 1x1m visine 2 m i da ima otprilike 8000 lumena</p><p></p><p>mislio sam ic na stedne zarulje i kao pojacanje staviti bijele led(od panic lampe) i tu neonku, neznam kolko bi obicna zarulja od 40 w crvene boje (imam i plavu) znacila posto je to samo boja preko stakla za ambijent i imam plavu auto neonku 12 v iliti neonka za PC </p><p>pa sta je zapravo iskoristivo a sta moram jos kupit osim hrpe 2700k zarulja </p><p></p><p>hvala unaprijed</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dabar1, post: 164055, member: 26016"] jesam skuzio dobro... prvih 20-ak dana koristit 6000k ajmo rec jedna stedna po biljci po mogucnosti ogradit mjesto di raste da se nesiri ili sta vec i da bolje upija svijetlost ili je bolje pomijesat sve moguce izvore svjetlosti u tih 20 dana vegetacije a imam i neonku philips oko60cm 18w/54-765 pa mozda ni nemoram kupovat stedne nakon vegetacije ostavit samo 2700k ili isto pomijesat sa svim mogucim da se dobije sto vise svijetla a box bi trebo bit 2mX2mX2m - buduci da neam para za 1000w hps(140000 lumena) jel bi bilo bolje sredit da bude 1x1m visine 2 m i da ima otprilike 8000 lumena mislio sam ic na stedne zarulje i kao pojacanje staviti bijele led(od panic lampe) i tu neonku, neznam kolko bi obicna zarulja od 40 w crvene boje (imam i plavu) znacila posto je to samo boja preko stakla za ambijent i imam plavu auto neonku 12 v iliti neonka za PC pa sta je zapravo iskoristivo a sta moram jos kupit osim hrpe 2700k zarulja hvala unaprijed [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom