Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bacalula" data-source="post: 139376" data-attributes="member: 11701"><p>dobar dan momci..pitanje za vas...znan da je vjerovatno negdi odgovor u prijasnjim postovima ali mi se sve izmisalo od watta i candela itd...iman problem i nadan se da ce mi neko pomoci,znaci iman par sjemenkica koje san stavija na klijanje..nakon par dana cu ih staviti u casice dok malo ne ojacaju...e sad,sajt u prirodi san nasa ali bi ih drza po svitlom u vegetaciji bar 15-ak dana dok malo ne ojacaju...znaci zanima me samo tih dva tjedna vegetacije i koje bi zarulje od stednih moga staviti da stasaju..vidija san da se spominje oznaka 865 koja je bitna za veg fazu..znaci li to da mi sve zarulje koje imaju tu oznaku 865 mogu biti od pomoci za ovih dva tjedna...???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bacalula, post: 139376, member: 11701"] dobar dan momci..pitanje za vas...znan da je vjerovatno negdi odgovor u prijasnjim postovima ali mi se sve izmisalo od watta i candela itd...iman problem i nadan se da ce mi neko pomoci,znaci iman par sjemenkica koje san stavija na klijanje..nakon par dana cu ih staviti u casice dok malo ne ojacaju...e sad,sajt u prirodi san nasa ali bi ih drza po svitlom u vegetaciji bar 15-ak dana dok malo ne ojacaju...znaci zanima me samo tih dva tjedna vegetacije i koje bi zarulje od stednih moga staviti da stasaju..vidija san da se spominje oznaka 865 koja je bitna za veg fazu..znaci li to da mi sve zarulje koje imaju tu oznaku 865 mogu biti od pomoci za ovih dva tjedna...??? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Neonske i Fluoroscentne [CFL] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom