Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Billy The Kid" data-source="post: 317737" data-attributes="member: 41680"><p>uh taj svabski mi je tako nepoznat,talijanski znam a slovenija nekako najbliza,,bas sam googlo i dosao na greenhouse distributore za slo i ita,,zanima me dali je tko upce naruciovao od tamo,,jer ja uopce nevjerujem ni posti ni carini vec sam imao problema oko hard diska a kamoli za ovo pa mi je kud i kamo draze sipat benge i uputit se laganini pljunut pare i nikakva imena informacije nista (csi majami lvl 99)</p><p>jer kontam da oni mozda narucuju samo ako ti napravis narudzbu, znaci ako tamo samo banes mozes kupit rizle na marlija i kuci laganini kratkih rukava i dzaba 250km napravljenih</p><p>al opet kontam na ovaj rqs se cini pristojno sve ovo sa stealth opcijom, adresa fino od komsije koji je do jucer cuvao ovce i nezna zasto mi te mrvice stavljamo u rizlu i pusimo kad su oni to nekad u bosni sadili ko sjeno za blago xD</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Billy The Kid, post: 317737, member: 41680"] uh taj svabski mi je tako nepoznat,talijanski znam a slovenija nekako najbliza,,bas sam googlo i dosao na greenhouse distributore za slo i ita,,zanima me dali je tko upce naruciovao od tamo,,jer ja uopce nevjerujem ni posti ni carini vec sam imao problema oko hard diska a kamoli za ovo pa mi je kud i kamo draze sipat benge i uputit se laganini pljunut pare i nikakva imena informacije nista (csi majami lvl 99) jer kontam da oni mozda narucuju samo ako ti napravis narudzbu, znaci ako tamo samo banes mozes kupit rizle na marlija i kuci laganini kratkih rukava i dzaba 250km napravljenih al opet kontam na ovaj rqs se cini pristojno sve ovo sa stealth opcijom, adresa fino od komsije koji je do jucer cuvao ovce i nezna zasto mi te mrvice stavljamo u rizlu i pusimo kad su oni to nekad u bosni sadili ko sjeno za blago xD [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom