Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stoka" data-source="post: 214921" data-attributes="member: 32197"><p>Vidite sta se desava ti das pare a oni ti ne posalju,zato cu ja sve sorte jer radim to zbog skladistenja semena a inace volim razne boje i velicine biljaka ja ne konzumiram marihuanu niti duvan niti alkohol.Ja to radim samo iz ljubavi prema biljkama i oblicima,kao sto neki sakupljaju automobilcice tako ja sakupljam biljke.Cak sam hteo prilikom izrastanja da pokupim seme vakumiram obelezim i sacuvam,a biljke da pocastim tecnim azotom i da stavim u zamrzivac da cuvam ali izgleda da nece to da uspe. Ako se desi da pocnem da uzgajam sve vrste imao bih prinos 2kg/m2 a staklenik mi je 60m2.Odma mi daju ovde ban i kazu ajde Pablo Eskobaro fajront,neide ljudi. Seme se salje u seme pasulja,postoji replika a tu su mikro kutijice.Meni su slali tako seme duvana koje je nesto sitnije od marihuane. </p><p>Semena: </p><p></p><p>big bomb feminized</p><p>blue treacle automatic feminized</p><p>white widow x chroic</p><p>white dwarf x critical mass</p><p>big bomb x big bud</p><p>blue cheese</p><p>pineapple chunk</p><p>auto ak47 x lowryder mix </p><p>cheese bomb feminized</p><p>indoor mix </p><p>super cheese </p><p>60 day wonder feminized </p><p>anunnaki </p><p>c13 haze </p><p>cannadential feminized </p><p>dna lemon skunk </p><p>exodus kush </p><p>haze hashplant </p><p>holy grail kush </p><p>black berry feminized </p><p>black jack feminized </p><p>eldorado feminized </p><p>full moon </p><p>full moon feminized </p><p>hawaii maui waui feminized </p><p>jock horror feminized </p><p>new york power diesel feminized </p><p>sativa seeds jock horror auto </p><p>sativa seeds new york power diesel </p><p>sativa seeds raspberry cough </p><p>sativa seeds royal flush </p><p>sativa seeds urban poison </p><p>afghan haze </p><p>afghan skunk x afghanhaze </p><p>angel heart </p><p>dreamtime </p><p>early queen </p><p>la nina </p><p>mr nice seeds critical haze regular </p><p>mr nice seeds neville's haze </p><p>nl5 haze x skunk </p><p>shark shock </p><p>spice </p><p>super silver haze </p><p>i mnogo mnogo drugih vrsta...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stoka, post: 214921, member: 32197"] Vidite sta se desava ti das pare a oni ti ne posalju,zato cu ja sve sorte jer radim to zbog skladistenja semena a inace volim razne boje i velicine biljaka ja ne konzumiram marihuanu niti duvan niti alkohol.Ja to radim samo iz ljubavi prema biljkama i oblicima,kao sto neki sakupljaju automobilcice tako ja sakupljam biljke.Cak sam hteo prilikom izrastanja da pokupim seme vakumiram obelezim i sacuvam,a biljke da pocastim tecnim azotom i da stavim u zamrzivac da cuvam ali izgleda da nece to da uspe. Ako se desi da pocnem da uzgajam sve vrste imao bih prinos 2kg/m2 a staklenik mi je 60m2.Odma mi daju ovde ban i kazu ajde Pablo Eskobaro fajront,neide ljudi. Seme se salje u seme pasulja,postoji replika a tu su mikro kutijice.Meni su slali tako seme duvana koje je nesto sitnije od marihuane. Semena: big bomb feminized blue treacle automatic feminized white widow x chroic white dwarf x critical mass big bomb x big bud blue cheese pineapple chunk auto ak47 x lowryder mix cheese bomb feminized indoor mix super cheese 60 day wonder feminized anunnaki c13 haze cannadential feminized dna lemon skunk exodus kush haze hashplant holy grail kush black berry feminized black jack feminized eldorado feminized full moon full moon feminized hawaii maui waui feminized jock horror feminized new york power diesel feminized sativa seeds jock horror auto sativa seeds new york power diesel sativa seeds raspberry cough sativa seeds royal flush sativa seeds urban poison afghan haze afghan skunk x afghanhaze angel heart dreamtime early queen la nina mr nice seeds critical haze regular mr nice seeds neville's haze nl5 haze x skunk shark shock spice super silver haze i mnogo mnogo drugih vrsta... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom