Iskreno, nisam znao da je dozvoljen uzgoj biljaka sa takvim odnosom cbd-thc. Mislio sam da je u pitanju samo prodaja cbd proizvoda za med upotrebu. Sorry
Koji omjer cbd i thc mora imati sjeme odnosno biljka da bi se moglo u pravnom smislu tretirati kao uzgoj cbd-a. I zanima me vase preporuke za idealno sjeme gdje ima dobar udio cbd-a. Novi sam pa možda postavljam glupa pitanja,ali ne znam kako drugačije. Pozdrav svima ma gdje bili!Izvini semenka iz koje izraste biljka koja sadrzi visok % cbd-a i %thc-a manji od 0.2, mozes da kupis cak i hedove koliko sam video, al reklama je zabranjena.... Za uzgoj cbd-a se kod nas ne dobija krivicna prijava vec prekrsajna za nedozvoljeno gajenje, al ne za nedozovljonu prozivodnju i stavljanje u promet opojnih supstanci. Koliko sam upucen, ne drzite me za rec, proverite sami.
i dalje je uzgajanje bilo kakve konoplje u rh kazneno djelo ne zavaravajte se ljudi, za industrijsku (sve do 0,2% THC smatraju industrijskom) i dalje triba triba more sinje papira,nisam znao da je dozvoljen uzgoj biljaka sa takvim odnosom cbd-thc
individualna proizvodnja za potrebe vlastitog liječenja i dalje će biti nelegalna. Pravne osobe mogle bi se uz određena odobrenja prihvatiti proizvodnje medicinskog kanabisa, no uvjete pod kojima bi to bilo moguće tek treba propisati. Pravne osobe mogle bi se uz određena odobrenja prihvatiti proizvodnje medicinskog kanabisa, no uvjete pod kojima bi to bilo moguće tek treba propisati. Za Ognjena Brborovića, šefa Povjerenstva Ministarstva zdravstva koje je uvelo medicinsku konoplju u hrvatsku medicinu, ovo je »korak naprijed« za hrvatske pacijente. Konkretno, u članku 4. predloženog zakona navodi se da se zabrana uzgoja biljke iz koje se može dobiti droga ne odnosi na zakonom propisane medicinske, znanstvenoistraživačke i nastavne svrhe, dok se prema članku 6. odobrenje za proizvodnju droge izdaje pravnim osobama koje imaju proizvodnu dozvolu Agencije za lijekove i medicinske proizvode za proizvodnju gotovog lijeka i tvari koja se smatra narkotikom ili psihotropnom tvari.
Imam problem trebam sjemenke, a neznam kako doci do njihalien je isproban i funkcionira za RH i SLO za ostalo neznam no mislim da je na forumu o tome već netko pisao ...
Jeste Gorilla ali Glue od Bulk Seed Bank sto je svakako povoljno al nije definitivno Dinafem...Zasto ne kupitiNasao sam 10 feminiziranih semena gorilla 30 evra ljubljana
Nije dinafem nego je od bulk seedbanka gorilla glue sumnjam da je akcija jer im je vecina sjemena po 30e....tako da biti ili nebiti pitanje je sad ? Uglavnom feme su i hemija mi odgovara sta vi mislite?ako mislis na dinafem gorilla, oni 10 prodaju za 90e, tako da i meni malo prejeftino al jbg. mozda neka akcija
Pozdrav dobri ljudi ove godine bi se bacio u prvi malo ozbiljniji grow u outu, zanima me kakva je situacija preko rqs uzimat za rh? Brzina dostave i sigurnost prvenstveno...hvalaaa
>Bili su na Cannafestu, s druge strane, moraju se probit na tržišteNije dinafem nego je od bulk seedbanka gorilla glue sumnjam da je akcija jer im je vecina sjemena po 30e....tako da biti ili nebiti pitanje je sad ? Uglavnom feme su i hemija mi odgovara sta vi mislite?