autoflower najbrze raste, ali naravno nije najbolja.. kad kupujes sjeme gledaj da ne cvjeta predugo, pruzi jos sve uvjete koji joj trebaju i bit ce ti najbolja poz
autoflower najbrze raste, ali naravno nije najbolja.. kad kupujes sjeme gledaj da ne cvjeta predugo, pruzi jos sve uvjete koji joj trebaju i bit ce ti najbolja poz
jel narućivo ko sjeme iz hempatije u hr?
Hvala Doomer A sto se tice free seed-a nisu mi poslali, da sam narucio 10 mozda i bi. Nego sad se razmisljam da narucim neki A.M.S. i Super Critical od GHS pa ne znam da li opet da izrizikujem zbog razloga navedenih gore, a svakako cu kad opet budem narucivao tamo pred zimu da uzmem a i sto kazes da su mi mozda poslali unregistered na koverti pise roirp, tako da mislim da je to preporucena ustvari. I jel znas mozda kad bih narucio 20 semenki da li bi to stiglo u pismu ili u vecem paketu? Razlog te kolicine je upravo zbog GHS,gledam bar 10 jakih biljki da opstanu a i neko ulje bi dobro doslo da se napravi, tako da od viska glava nece da me boli a imam i gde da ih stavim.Imam ja jedno pitanje za tebe jesu ti poslali kakav free seed ?