jesam. šta te zanima? uđeš, Gutten Tag, dajte to i to. platiš, hvala i auf wiedersehen!
Rock_Kid dali bi mi mogao pollati adresu gde si ti kupio u Becu u privatnoj poruci posto je zabranjeno reklamiranje... bila bih ti jako zahvalnaJa se izvinjavam sto sam stavio link od one radnje, nece se ponoviti. Ako ce nekom pomoci kupio sam sjemenke tu u Grazu u toj radnji koju je lako naci na netu, nisu sad toliko full snabdjeveni ali je decko koji radi naglasio da ako ih se kontaktira mailom ili telefonom mogu za 2-3 dana iz Beca nabaviti skoro sve sto treba. Na papir sam napisao sorte koje su mi drugari sa sajta preporucili pa sam ga zamolio sta mi on sugerise od navedenih, iznenadio sam se kad je odgovorio da po zakonu ne smije nista da mi sugerise i pomaze u toj odluci. Kupio sam pakovanje od 5 femi sjemenki Humboldt seeds, Amherst sour Diesel i to me je kostalo 41 euro... Ima i jeftinijih a ima i skupljih, ove moje su medju skupljima (u toj radnji). Nadam se da ce ove informacije nekom biti od koristi.