not smoke je napisao(la):nema mi semene jos jako sam uzjeban poslali su jos 05.04 iz aliena. malopre sam video postara zamalo da mu otmem torbu i proceprkam malo!
promatrac je napisao(la):Mozda je pismo na policiji i svaki tren ti banu
zibisher je napisao(la):Kazite mi jel neko naruchio na adresu gde gaji i to, ili izbegavate takve stvari? I koliko je sigurno da nece da nadju i to... Frka mi i dalje... Boxsevi spremni sve spremno a semena i dalje nemam.
zibisher je napisao(la):ma ja cu lepo da narushim na babinu adresu, pa shta mi bog da. Ne ne panichim, stavio sam ja neku domaju u boxic, i to bash pre dva tri sata, jednu chisto da ne zvrji prazna. Nego hocu da naruchim neshto kvalitetno. Ok hvala vam, ne tripujem ja ngo pitam da znam shta da ochekujem.
promatrac je napisao(la):Mozda je pismo na policiji i svaki tren ti banu
matia je napisao(la):Danas stigao NL automatic, plus su poslali poklon jednu sjemenku Black Sugar (info ovdje KLIK) od "femaleseeds"
Znači ovako, 17.4. naručen Northen Lights od Royall Queena, pare poslane poštom taj dan i danas 27.4. stiže ali onaj žuti papir za podignut u pošti, odlazim u poštu i naravno bez problema podižem pismo (paket). Od naruđbe do isporuke 10 dana još uz slanje novca poštom
the Dreamer je napisao(la):Svima bih savjetovala nek se skuliraju i nek imaju strpljenja, ne isplati se trošit tonu živaca, govorim iz vlastitog iskustva.
@zibisher Moj ti je savjet nemoj sadit ništa u box (osim salate :icon_mrgreen: ) sve dok ti sjemenke ne stignu, opreza nikad dosta
@ promatrač evo ti od mene Rep- za širenje loših vibri po forumu hno: