Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 646695" data-attributes="member: 55817"><p>MIslis? evo pa vidi...</p><p>[ATTACH=full]288964[/ATTACH]</p><p>Newsletter vise ne salje kod za prvu kupnju od 10% popusta kako pise na stranici.</p><p></p><p>Evo dokaz o narucivanju. i datumi su vidljivi. (jos jednom sam se prijavio na newslatter u nadi da cu dobit kod ali nista od toga nije bilo.)[ATTACH=full]288971[/ATTACH]</p><p>Na slici se vidi da mi nude vracanje novaca, ali neizvedivo je da mi vrate novac na karticu, jer se radi o diners kartici na kojoj nema novaca. A razdoblje mi je bilo taman kad sam narucivao, tako da sam vec platio puni iznos koji je bio na racunu. I da storniraju transakciju, ja nevidim nacin kako bi dobio novac nazad, mozda bi diners umanjio racun za sljedeci mjesec ali to su nagađanja.</p><p>[ATTACH=full]288967[/ATTACH]</p><p>Nakon ovog maila razgovarali smo telefonski i dogovorili sve. Ali aktivirali su se tek nakon sto sam izgubio zivce haha</p><p></p><p>I evo finalnog maila koji je utjesan. Dobio sam "3 free semena". placena sa popustom koji su mi zakinuli, ne namjerno, nego neiskustvom djelatnika i neupocenosti u poslovanja određenih kartica.</p><p>[ATTACH=full]288973[/ATTACH]</p><p></p><p>Ako nista drugo dobio sam 3 menke za 10€, samo se nadam da nisu zadnje smece strainovi.</p><p>Što se tice onog djela koji si izbrisao iz posta.</p><p>Da sigurno su im poceli godišnji odmori, jer uvjek kad smo razgovarali bio bi isti covjek. Čisto mi je žao sto sam se izvikao na njega jer je ocito pretrpan poslom zbog svojih lose organiziranih poslodavaca. ali ocito sam morao jer jos nebi naruđba bila gotova cak 6 dana nakon transakcije. (racunam i dan naruđbe jer sam narucio ujutro.)</p><p></p><p></p><p>Za ovo se treba izborit, jer cemu ih reklamirat ako oni ne odrzavaju svoj dio dogovora. oni govore rucno cemo dodat sto nemogu ako je u pitanju neka kreditna kartica i samim time prevare korisnika.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 646695, member: 55817"] MIslis? evo pa vidi... [ATTACH type="full" width="391px" alt="288964"]288964[/ATTACH] Newsletter vise ne salje kod za prvu kupnju od 10% popusta kako pise na stranici. Evo dokaz o narucivanju. i datumi su vidljivi. (jos jednom sam se prijavio na newslatter u nadi da cu dobit kod ali nista od toga nije bilo.)[ATTACH type="full" alt="288971"]288971[/ATTACH] Na slici se vidi da mi nude vracanje novaca, ali neizvedivo je da mi vrate novac na karticu, jer se radi o diners kartici na kojoj nema novaca. A razdoblje mi je bilo taman kad sam narucivao, tako da sam vec platio puni iznos koji je bio na racunu. I da storniraju transakciju, ja nevidim nacin kako bi dobio novac nazad, mozda bi diners umanjio racun za sljedeci mjesec ali to su nagađanja. [ATTACH type="full" width="612px" alt="288967"]288967[/ATTACH] Nakon ovog maila razgovarali smo telefonski i dogovorili sve. Ali aktivirali su se tek nakon sto sam izgubio zivce haha I evo finalnog maila koji je utjesan. Dobio sam "3 free semena". placena sa popustom koji su mi zakinuli, ne namjerno, nego neiskustvom djelatnika i neupocenosti u poslovanja određenih kartica. [ATTACH type="full" width="649px" alt="288973"]288973[/ATTACH] Ako nista drugo dobio sam 3 menke za 10€, samo se nadam da nisu zadnje smece strainovi. Što se tice onog djela koji si izbrisao iz posta. Da sigurno su im poceli godišnji odmori, jer uvjek kad smo razgovarali bio bi isti covjek. Čisto mi je žao sto sam se izvikao na njega jer je ocito pretrpan poslom zbog svojih lose organiziranih poslodavaca. ali ocito sam morao jer jos nebi naruđba bila gotova cak 6 dana nakon transakcije. (racunam i dan naruđbe jer sam narucio ujutro.) Za ovo se treba izborit, jer cemu ih reklamirat ako oni ne odrzavaju svoj dio dogovora. oni govore rucno cemo dodat sto nemogu ako je u pitanju neka kreditna kartica i samim time prevare korisnika. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom