Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 646682" data-attributes="member: 55817"><p>Evo da podjelim jedno iskustvo sa vama radi se o sponzoru hempatia.</p><p>Prvo kod VUTRA15 ne prihvaca.</p><p>Nakon razgovora sa djelatnikom koji mi je rekao da samo unesem karticu i prodjem kroz proces kupnje te da ce on rucno staviti popust i smanjiti racun.</p><p>Tako sam i napravio, te nakon obavljene kupovine popust nemoze biti uracunat jer se novac nemoze vracat na kreditnu karticu (ostecen za cca 10€).</p><p></p><p>Od moje naruđbe je proslo 5 dana, danas je 6. dan (cetvrti radni dan sto je vise od roka isporuke) a sjeme nije poslano jos uvjek. Najbolje od svega je to sto ni nemaju na stanju ono sto sam narucio, te posto mi nemogu vratit novac bio sam prisiljen odabrat novo sjeme. (Stranicu imaju tek toliko da imaju, stanje na njoj nema veze sa onim u ducanu, a kao webshop.)</p><p>Jucer sam im javio sto zelim, danas gledam nema odgovora. Zovem ih javi mi se opet isti. Kaze "evo sad cu provjerit cu nazovem te nazad unutar 5 min". Od toga razgovora je proslo cca 2 i pola sata sve dok ja nisam pobjesnio i ponovo ih zvao.</p><p></p><p>Kako sam bio nervozan i izvikao se na doticnog gospodina kako ne radi svoj posao (radim u trgovini pa znam kako ide.) on je nakon 2 i pola sata odlucio obradit moju naruđbu (rekao je 5 min.) i zapakirao, te ce sutra biti poslano. Znaci 7 dana nakon transakcije tek ce biti poslano. ocekujem sjeme kroz 3 dana znaci 10 dana od transakcije. Nebi ih nikome preporucio, a za sebe sam siguran da vise necu kupovat kod njih.</p><p>Znaci nema brze dostave nigdje ako zelite brzo sjednite na autobus i u sloveniju po to jer ovako samo cete izgubit zivce zbog krajnje neprofesionalne usluge.</p><p></p><p>Nisam naveo da mozete ocekivat da vam na stranici pise da vam je naruđba otkazana, a novac uzet. ali to vas netreba zabrinjavat jer tako ocito rade. meni i dalje pise otkazano, a biti ce sutra poslano. (nadam se)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 646682, member: 55817"] Evo da podjelim jedno iskustvo sa vama radi se o sponzoru hempatia. Prvo kod VUTRA15 ne prihvaca. Nakon razgovora sa djelatnikom koji mi je rekao da samo unesem karticu i prodjem kroz proces kupnje te da ce on rucno staviti popust i smanjiti racun. Tako sam i napravio, te nakon obavljene kupovine popust nemoze biti uracunat jer se novac nemoze vracat na kreditnu karticu (ostecen za cca 10€). Od moje naruđbe je proslo 5 dana, danas je 6. dan (cetvrti radni dan sto je vise od roka isporuke) a sjeme nije poslano jos uvjek. Najbolje od svega je to sto ni nemaju na stanju ono sto sam narucio, te posto mi nemogu vratit novac bio sam prisiljen odabrat novo sjeme. (Stranicu imaju tek toliko da imaju, stanje na njoj nema veze sa onim u ducanu, a kao webshop.) Jucer sam im javio sto zelim, danas gledam nema odgovora. Zovem ih javi mi se opet isti. Kaze "evo sad cu provjerit cu nazovem te nazad unutar 5 min". Od toga razgovora je proslo cca 2 i pola sata sve dok ja nisam pobjesnio i ponovo ih zvao. Kako sam bio nervozan i izvikao se na doticnog gospodina kako ne radi svoj posao (radim u trgovini pa znam kako ide.) on je nakon 2 i pola sata odlucio obradit moju naruđbu (rekao je 5 min.) i zapakirao, te ce sutra biti poslano. Znaci 7 dana nakon transakcije tek ce biti poslano. ocekujem sjeme kroz 3 dana znaci 10 dana od transakcije. Nebi ih nikome preporucio, a za sebe sam siguran da vise necu kupovat kod njih. Znaci nema brze dostave nigdje ako zelite brzo sjednite na autobus i u sloveniju po to jer ovako samo cete izgubit zivce zbog krajnje neprofesionalne usluge. Nisam naveo da mozete ocekivat da vam na stranici pise da vam je naruđba otkazana, a novac uzet. ali to vas netreba zabrinjavat jer tako ocito rade. meni i dalje pise otkazano, a biti ce sutra poslano. (nadam se) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom