Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zexi" data-source="post: 508128" data-attributes="member: 56803"><p>Ja sam porucio iz Spanije par menki obicnim pismom da vidim dali ce da stigne.</p><p>Pa sam porucio od seedsmana u dve varijante, pracenom posiljkom i ne pracenom.</p><p>Medjutim to sto sam ja mislio da je nepracena posiljka u stvari je bilo da semenke</p><p>stizu o original pakovanju a ne da je obicnim pismom.</p><p>Iz seedsmana mi je stiglo za 7 dana a iz spanije za 14, i to je doneo postar na adresu.</p><p>Moja preporuka bi bio Seedsman jer sam imao sa njima prepisku zbog menjanja adrese isporuke.</p><p>Brzo se jave i jos brze reaguju. I ono sto stigne bude lepo spakovano, da sad taj deo ne objasnjavam,</p><p>ali vrlo su pro...</p><p>Za SR pricam posto sam i ja bio u frci...</p><p>Morao sam i zenu da pripremam za to, u fazonu ako ulete panduri da zna o cemu se radi a da pricu</p><p>pusti meni..</p><p>Verujem da sam imao puno srece ali eto sve tri varijante su prosle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zexi, post: 508128, member: 56803"] Ja sam porucio iz Spanije par menki obicnim pismom da vidim dali ce da stigne. Pa sam porucio od seedsmana u dve varijante, pracenom posiljkom i ne pracenom. Medjutim to sto sam ja mislio da je nepracena posiljka u stvari je bilo da semenke stizu o original pakovanju a ne da je obicnim pismom. Iz seedsmana mi je stiglo za 7 dana a iz spanije za 14, i to je doneo postar na adresu. Moja preporuka bi bio Seedsman jer sam imao sa njima prepisku zbog menjanja adrese isporuke. Brzo se jave i jos brze reaguju. I ono sto stigne bude lepo spakovano, da sad taj deo ne objasnjavam, ali vrlo su pro... Za SR pricam posto sam i ja bio u frci... Morao sam i zenu da pripremam za to, u fazonu ako ulete panduri da zna o cemu se radi a da pricu pusti meni.. Verujem da sam imao puno srece ali eto sve tri varijante su prosle... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom