Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ERO N°1" data-source="post: 350833" data-attributes="member: 43844"><p>Moja prva objava! Uživam u biljci već nekih 20-tak+ god. A growam tek 7 sezona! I do ove sezone nisam se usuđivao da naručim sjeme! Držao sam se one"Ako nikom nekažeš nećeš nikada pasti". Naime od paketa (koji su mi se svidili) sam prije 7 godina posijao direktno u zemlju i radio odokativne selekcije.</p><p>Što se pokazalo dobrim. Tako da sam prošlu sezonu imao vrhunske biljke(organic),ali nisam ostavio praha od mudonje,jer sam ih sve na vrijeme kastrirao jer mi se prethodne sezone desilo 9 od 10 mudonje!</p><p>Prateći vaš forum do detalja,riješio ovu godinu da se pripremim na vrijeme.</p><p>Pitam Brata koji je u Holandiji može li mi ponijet kad bude dolazio oko nove godine,smaram ga par mjeseci i u febraru mi javi da nema love da dolazi,ovo,ono! Sranje,panika,bliži se sezona. I dogovorimo se da mi on uzme i pošalje pismom u čestitci! I opetet problemi nema Satori kod njega u blizini! I negdje krajem marta mi javi da je našao Satori i da mi je poslao na moju adresu! Nastaje euforija! Čekanje.</p><p>11.04 na sandučićima u zgradi snimim neko pismo sa mnogo markica onako u prolazu, i odmah me preplave neki talasi zadovoljstva. Vratim se do istih i vidim da je pismo za mene neotvarano! ubacim ga u torbu kod žene i čekam kasne sate noći kad dijeca zaspu da ga otvorim.Čitav taj dan provedem euforično pjevajuči od Azre-zvali su je krvava Mery,nikom nije dala olako...-</p><p>A onda trenutak istine otvaram pismo,unutra čestitka</p><p>[ATTACH=full]13181[/ATTACH] </p><p></p><p>polako odlijepim pakovanje od čestitke i</p><p></p><p>[ATTACH=full]13182[/ATTACH] </p><p></p><p>Jedno od najvećih razočarenja u životu!</p><p>Stavi na klijanje ove tri što su kao cijele,ali nisu klijale,a na Mandelinom sajtu pročitam da se njihovo sijeme pošto je sviježe direktno stavi u zemlju.NISU ISKLIJALE ni deseti dan! PANIKA</p><p>I stisnem da naručim,alien neradi do 17.04 ok, odem 20 opet neradi shoop,kontaktiram ih mailom,da vidi šda je radit,neodgovaraju taj dan PANIKAAAAAAAAAAAA</p><p>Odem na mog dotadašnjeg velikog Mentora "vutra.org" i potražim kome je došlo sigurno stelth i vidim GHS i drito u shop,nema ovo nema ono"out of stock" i naručim neku kompilaciju Indica-E i autose kalašnjikove,pošto mi nestaje zaliha,neće izdržat do novembra. Platim Visom,s tim što ima opciju da preusmjeri plaćanje na njihov sajt sa garderobom,tako da je transfer na kartici navodno za neku gardarobu,naljepnicu... I tu su stealth. Potvrdili su mi narudžbu i sada ČEKANJE!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ERO N°1, post: 350833, member: 43844"] Moja prva objava! Uživam u biljci već nekih 20-tak+ god. A growam tek 7 sezona! I do ove sezone nisam se usuđivao da naručim sjeme! Držao sam se one"Ako nikom nekažeš nećeš nikada pasti". Naime od paketa (koji su mi se svidili) sam prije 7 godina posijao direktno u zemlju i radio odokativne selekcije. Što se pokazalo dobrim. Tako da sam prošlu sezonu imao vrhunske biljke(organic),ali nisam ostavio praha od mudonje,jer sam ih sve na vrijeme kastrirao jer mi se prethodne sezone desilo 9 od 10 mudonje! Prateći vaš forum do detalja,riješio ovu godinu da se pripremim na vrijeme. Pitam Brata koji je u Holandiji može li mi ponijet kad bude dolazio oko nove godine,smaram ga par mjeseci i u febraru mi javi da nema love da dolazi,ovo,ono! Sranje,panika,bliži se sezona. I dogovorimo se da mi on uzme i pošalje pismom u čestitci! I opetet problemi nema Satori kod njega u blizini! I negdje krajem marta mi javi da je našao Satori i da mi je poslao na moju adresu! Nastaje euforija! Čekanje. 11.04 na sandučićima u zgradi snimim neko pismo sa mnogo markica onako u prolazu, i odmah me preplave neki talasi zadovoljstva. Vratim se do istih i vidim da je pismo za mene neotvarano! ubacim ga u torbu kod žene i čekam kasne sate noći kad dijeca zaspu da ga otvorim.Čitav taj dan provedem euforično pjevajuči od Azre-zvali su je krvava Mery,nikom nije dala olako...- A onda trenutak istine otvaram pismo,unutra čestitka [ATTACH=full]13181[/ATTACH] polako odlijepim pakovanje od čestitke i [ATTACH=full]13182[/ATTACH] Jedno od najvećih razočarenja u životu! Stavi na klijanje ove tri što su kao cijele,ali nisu klijale,a na Mandelinom sajtu pročitam da se njihovo sijeme pošto je sviježe direktno stavi u zemlju.NISU ISKLIJALE ni deseti dan! PANIKA I stisnem da naručim,alien neradi do 17.04 ok, odem 20 opet neradi shoop,kontaktiram ih mailom,da vidi šda je radit,neodgovaraju taj dan PANIKAAAAAAAAAAAA Odem na mog dotadašnjeg velikog Mentora "vutra.org" i potražim kome je došlo sigurno stelth i vidim GHS i drito u shop,nema ovo nema ono"out of stock" i naručim neku kompilaciju Indica-E i autose kalašnjikove,pošto mi nestaje zaliha,neće izdržat do novembra. Platim Visom,s tim što ima opciju da preusmjeri plaćanje na njihov sajt sa garderobom,tako da je transfer na kartici navodno za neku gardarobu,naljepnicu... I tu su stealth. Potvrdili su mi narudžbu i sada ČEKANJE! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom