Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 342587" data-attributes="member: 42275"><p>e jbg,mali trenutak nepazne,mada uveg gledam da sam u gardu nekom i izolujem od odredjenih pitanja,lepo je sto pratis sve i korigujes neke stvari,neznam sta da ti kazem vise,stavio si mi teret krivice sada na ledjima srecom sto ja mogu da nosim ko konj,ali ipak hvala na sugestijama sa moje strane se sigurno nece vise desavati ovakvi nepromisljeni potezi.Sobzirom da ja drzim do sebe i uvazavam svaku diskreciju tako da cu se dobro sada prevaspitati,jer ipak smo mi oldschool i netraba da nam se desavaju ovakve stvari.pozz power</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 342587, member: 42275"] e jbg,mali trenutak nepazne,mada uveg gledam da sam u gardu nekom i izolujem od odredjenih pitanja,lepo je sto pratis sve i korigujes neke stvari,neznam sta da ti kazem vise,stavio si mi teret krivice sada na ledjima srecom sto ja mogu da nosim ko konj,ali ipak hvala na sugestijama sa moje strane se sigurno nece vise desavati ovakvi nepromisljeni potezi.Sobzirom da ja drzim do sebe i uvazavam svaku diskreciju tako da cu se dobro sada prevaspitati,jer ipak smo mi oldschool i netraba da nam se desavaju ovakve stvari.pozz power [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom