Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cocoxxx" data-source="post: 276415" data-attributes="member: 38401"><p>poslao sam na P.O. BOX koji su oni iznajmili u posti, necu sada reklamirati ali na njihovoj se stranici otvoreno moze procitati, oni to ne skrivaju od nikoga, uglavnom neznam kako oni tu postu provjeravaju, jel idu u postu jednom tjedno pa kad se nakupi uzimaju, mada mi to nekako zvuci nerealno, vise vjerujem da oni idu u postu pregledati taj sanducic svaki dan, jer je ipak to poznata banka sjemana, puno ih ljudi reklamira npr rihana snoop dogg chris brown, itd tako da oni tko zna koliko imaju naruđbi svaki dan, ne kazem na tisuce ali sigurno ne dobiju 3 pisma tjedno.</p><p></p><p></p><p>hehe, tek sto sam odgovorio ovdje, odem provjeriti mail, i eno odgovorili mi, kazu da im jos nije stigao u office ali kazu ako si nasao posiljku preko ips-a i pise da je dostavljena, mora stici ovaj tjedan</p><p></p><p>uglavnom rekli su da ce se javiti jos i obavjestiti me kada salju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cocoxxx, post: 276415, member: 38401"] poslao sam na P.O. BOX koji su oni iznajmili u posti, necu sada reklamirati ali na njihovoj se stranici otvoreno moze procitati, oni to ne skrivaju od nikoga, uglavnom neznam kako oni tu postu provjeravaju, jel idu u postu jednom tjedno pa kad se nakupi uzimaju, mada mi to nekako zvuci nerealno, vise vjerujem da oni idu u postu pregledati taj sanducic svaki dan, jer je ipak to poznata banka sjemana, puno ih ljudi reklamira npr rihana snoop dogg chris brown, itd tako da oni tko zna koliko imaju naruđbi svaki dan, ne kazem na tisuce ali sigurno ne dobiju 3 pisma tjedno. hehe, tek sto sam odgovorio ovdje, odem provjeriti mail, i eno odgovorili mi, kazu da im jos nije stigao u office ali kazu ako si nasao posiljku preko ips-a i pise da je dostavljena, mora stici ovaj tjedan uglavnom rekli su da ce se javiti jos i obavjestiti me kada salju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom