Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cocoxxx" data-source="post: 276328" data-attributes="member: 38401"><p>ma stiglo je pismo, jer sam pratio posiljku sa ips tracking, upises samo prijamni broj koji ti je na listicu i to je to, ja sam njima samo poslao mail jer me zanima dali je novac unutri,</p><p></p><p>a tarzane da se krade u posti bogami krade se, i to nenormalno pogledaj malo druge forume koliko se ljudi opcenito zali na postu, i neki kazu da se mora predati otvoreno pismo, ja nisam to napravio, a djelatnik ga ima pravo otvoriti ako mu pismo izgleda sumnjivo, mene nisu nista pitali niti otvarali, ali svejedno, neki kazu da svako preporuceno pismo za van se mora otvoriti a posiljka mi je bila stajala i u osijeku i vinkovcima dok nije stigla do zagreba tako da je bilo prilike da se otvori i vidi sta ima unutri, mozda sad nije tako jer smo usli u uniju, ali se desavalo da pisma sa novcem dodju bez novca, da dio posiljke fali itd. mislim nisam ja nestrpljiv, nego me cisto zanima ako je koverta bez novca stigla, dali da saljem ponovno ili..... uglavnom glavno pitanje je bilo vasa iskustva sa GHSC.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cocoxxx, post: 276328, member: 38401"] ma stiglo je pismo, jer sam pratio posiljku sa ips tracking, upises samo prijamni broj koji ti je na listicu i to je to, ja sam njima samo poslao mail jer me zanima dali je novac unutri, a tarzane da se krade u posti bogami krade se, i to nenormalno pogledaj malo druge forume koliko se ljudi opcenito zali na postu, i neki kazu da se mora predati otvoreno pismo, ja nisam to napravio, a djelatnik ga ima pravo otvoriti ako mu pismo izgleda sumnjivo, mene nisu nista pitali niti otvarali, ali svejedno, neki kazu da svako preporuceno pismo za van se mora otvoriti a posiljka mi je bila stajala i u osijeku i vinkovcima dok nije stigla do zagreba tako da je bilo prilike da se otvori i vidi sta ima unutri, mozda sad nije tako jer smo usli u uniju, ali se desavalo da pisma sa novcem dodju bez novca, da dio posiljke fali itd. mislim nisam ja nestrpljiv, nego me cisto zanima ako je koverta bez novca stigla, dali da saljem ponovno ili..... uglavnom glavno pitanje je bilo vasa iskustva sa GHSC. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom