Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Medozar" data-source="post: 268831" data-attributes="member: 27560"><p>Ako je neko narucivao seme od Barney's Farm a da ti ljudi salju u Srbiju nek mi pusti poruku koja je seed banka u pitanju . Narucio bih ja direkt od njih ali oni ne rade tako , jedna opcija koja stoji kod <strong><span style="font-size: 18px">where to buy</span></strong><span style="font-size: 18px"> je distributors. A onaj spanski ssc original im nije na listi , i cene im se ne poklapaju , tako me prpa da me zajebu ........</span></p><p></p><p><span style="font-size: 18px">Hteo sam prvo nesto kod sensija da uzmem ali su za mene jako skupi , i samo tri semenke daju ,........, nekako mi je barneys farm onako najrealniji sa kolicinom cenama , a i na netu ih dosta hvale.....</span></p><p></p><p><span style="font-size: 18px">Moze i neka druga opcija ali da stize u Srbiju , jer mi je vec muka od citanja uslova raznih sellera i biranja i svega..... :read:</span> :snupi:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Medozar, post: 268831, member: 27560"] Ako je neko narucivao seme od Barney's Farm a da ti ljudi salju u Srbiju nek mi pusti poruku koja je seed banka u pitanju . Narucio bih ja direkt od njih ali oni ne rade tako , jedna opcija koja stoji kod [B][SIZE=18px]where to buy[/SIZE][/B][SIZE=18px] je distributors. A onaj spanski ssc original im nije na listi , i cene im se ne poklapaju , tako me prpa da me zajebu ........[/SIZE] [SIZE=18px]Hteo sam prvo nesto kod sensija da uzmem ali su za mene jako skupi , i samo tri semenke daju ,........, nekako mi je barneys farm onako najrealniji sa kolicinom cenama , a i na netu ih dosta hvale.....[/SIZE] [SIZE=18px]Moze i neka druga opcija ali da stize u Srbiju , jer mi je vec muka od citanja uslova raznih sellera i biranja i svega..... :read:[/SIZE] :snupi: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom