Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="grga77" data-source="post: 228824" data-attributes="member: 28354"><p>ma nisam to pitao dali je najbolje, nego sam probao naruciti ali ne salju nista niti se javljaju na meil vec jedno mjesec ipol dana iako sam prosle godine narucio i stiglo sve u redu u roku od par dana, pa me zanima dali netko u skorije vrijeme narucio u HR a da mu je stiglo i bilo sve u redu............jedino sam od tamo narucivao do sad pa neznam dal su ga mozda copili a iz inostranstva necu da narucujem dok neudjemo u EU pa cu sam da idem po to jer imam frenda koji cesto ide pa bi otisao snjim......jer nemam putovnice a neda mi se sad radit i bezveze placat kad od 1.7 mi vise nece trebat....</p><p></p><p></p><p></p><p>Sid daj mi reci dali imas neka losa iskustva s njima ili? ako hoces mozes mi odgovoriti i na PM ako neces u postu....hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grga77, post: 228824, member: 28354"] ma nisam to pitao dali je najbolje, nego sam probao naruciti ali ne salju nista niti se javljaju na meil vec jedno mjesec ipol dana iako sam prosle godine narucio i stiglo sve u redu u roku od par dana, pa me zanima dali netko u skorije vrijeme narucio u HR a da mu je stiglo i bilo sve u redu............jedino sam od tamo narucivao do sad pa neznam dal su ga mozda copili a iz inostranstva necu da narucujem dok neudjemo u EU pa cu sam da idem po to jer imam frenda koji cesto ide pa bi otisao snjim......jer nemam putovnice a neda mi se sad radit i bezveze placat kad od 1.7 mi vise nece trebat.... Sid daj mi reci dali imas neka losa iskustva s njima ili? ako hoces mozes mi odgovoriti i na PM ako neces u postu....hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom