Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stoka" data-source="post: 215008" data-attributes="member: 32197"><p>Licno sam i razmisljao,ne samo seme vutre,tu je zelena salata,paradajz,vise sorti krompira,kelj,ima tu jos mnogo semena.Imam ovde coveka sin mu zivi u Londonu,a on taksista i stalno ide tamo pa cu preko njega,i da dodam i seme koke je tu ali zato mora sve lepo da se prenese jer se to seme susi pa se ljusti,koliko sam saznao od proizvodjaca.</p><p>Proverio sam validnost istih sa foruma 420 znaju za te likove,i vrlo su pouzdani na licno preuzimanje.</p><p>Vutru treba sadim sa boranijom u leju,nesto napolje nesto unutra,uz boraniju ide sativa isto su visoki da se malo druze,boranija nije to videla.</p><p>Na sajtu svet biljaka sam aktivan ali tema vutra je tamo zabranjena ima koji znaju.</p><p>Neko me pitao da nemam predstavu koliko je seme kanabisa tu kao kikiriki nesto manje,ja hocu da kalemim kanabis da pravim vrste sa najvisim procentom THC,da pravim kolace.</p><p>Voleo bih da posluzim ceo mup,drugar radi tamo,a vole me svi jer sam mamina maza,da probaju moje kolace da se malo urade,reci cu im da kolaci obaraju pritisak i treba popiti kafu uz kolace.Prica o pandurima je vrlo delikatna,kad ih zovem nema ih citav dan pa moram lopovima da kuvam kafu i sluzim s rahatluk. </p><p>Dalje me pitao neko na cemu sam,ili je to tako prirodno.Ja sam na specijalnim HAARP talasima,to jebbe nase kokoske pa nose kockasta jaja prijatelji moji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stoka, post: 215008, member: 32197"] Licno sam i razmisljao,ne samo seme vutre,tu je zelena salata,paradajz,vise sorti krompira,kelj,ima tu jos mnogo semena.Imam ovde coveka sin mu zivi u Londonu,a on taksista i stalno ide tamo pa cu preko njega,i da dodam i seme koke je tu ali zato mora sve lepo da se prenese jer se to seme susi pa se ljusti,koliko sam saznao od proizvodjaca. Proverio sam validnost istih sa foruma 420 znaju za te likove,i vrlo su pouzdani na licno preuzimanje. Vutru treba sadim sa boranijom u leju,nesto napolje nesto unutra,uz boraniju ide sativa isto su visoki da se malo druze,boranija nije to videla. Na sajtu svet biljaka sam aktivan ali tema vutra je tamo zabranjena ima koji znaju. Neko me pitao da nemam predstavu koliko je seme kanabisa tu kao kikiriki nesto manje,ja hocu da kalemim kanabis da pravim vrste sa najvisim procentom THC,da pravim kolace. Voleo bih da posluzim ceo mup,drugar radi tamo,a vole me svi jer sam mamina maza,da probaju moje kolace da se malo urade,reci cu im da kolaci obaraju pritisak i treba popiti kafu uz kolace.Prica o pandurima je vrlo delikatna,kad ih zovem nema ih citav dan pa moram lopovima da kuvam kafu i sluzim s rahatluk. Dalje me pitao neko na cemu sam,ili je to tako prirodno.Ja sam na specijalnim HAARP talasima,to jebbe nase kokoske pa nose kockasta jaja prijatelji moji. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom