Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milutin" data-source="post: 182342" data-attributes="member: 26373"><p>Papirnati rucnik, bez mirisa, stavis na njega sjemenke, lijepo rasporedjene. Preko toga stavis jos jedan papirnati rucnik. Ispereš Ajax bocu, uliješ vodu, i prskaš nad papirom dok ne postane dobro vlažan. Presaviješ 1-2 puta, koliko ti treba, lagano pritisnes, da papir obuhvaca cijelu sjemenku. Stavis u vrecicu za zamrzavanje, zalijepis selotejpom da ne ulazi novi zrak. Spremi u mracnu ladicu. Svakih 24 sata otvoris kesu da udje zrak, ako se osusilo opet poprskas, vratis nazad. Ponavljas postupak dok ne proklija. Meni je za 2 dana na ovaj nacin. Kad proklija pazljivo stavis u prstom izbusenu rupicu u zemlji, s bijelim nogicom prema gore. Prekrijes zemljom, 5-20mm. Zemlja treba biti lagano vlazna.</p><p></p><p>pH ti moze biti bilo gdje između 6.2 i 6.5. moze se tolerirati i malo "off" ali bez minimalnog znanja o pH vrijednosti ne mozes odraditi grow do kraja bez ostecenja na biljci. kod mene je gradska voda preko 8 pH, ako bi zalijevao s njom 3 mjeseca od tog ne bi bilo nista.</p><p></p><p>ako te zbunjuje, googlaj dalje, razjasnit ce se. ima i engleskih guidova. ako ti se neda, bolje da ni ne zapocinjes uzgoj.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milutin, post: 182342, member: 26373"] Papirnati rucnik, bez mirisa, stavis na njega sjemenke, lijepo rasporedjene. Preko toga stavis jos jedan papirnati rucnik. Ispereš Ajax bocu, uliješ vodu, i prskaš nad papirom dok ne postane dobro vlažan. Presaviješ 1-2 puta, koliko ti treba, lagano pritisnes, da papir obuhvaca cijelu sjemenku. Stavis u vrecicu za zamrzavanje, zalijepis selotejpom da ne ulazi novi zrak. Spremi u mracnu ladicu. Svakih 24 sata otvoris kesu da udje zrak, ako se osusilo opet poprskas, vratis nazad. Ponavljas postupak dok ne proklija. Meni je za 2 dana na ovaj nacin. Kad proklija pazljivo stavis u prstom izbusenu rupicu u zemlji, s bijelim nogicom prema gore. Prekrijes zemljom, 5-20mm. Zemlja treba biti lagano vlazna. pH ti moze biti bilo gdje između 6.2 i 6.5. moze se tolerirati i malo "off" ali bez minimalnog znanja o pH vrijednosti ne mozes odraditi grow do kraja bez ostecenja na biljci. kod mene je gradska voda preko 8 pH, ako bi zalijevao s njom 3 mjeseca od tog ne bi bilo nista. ako te zbunjuje, googlaj dalje, razjasnit ce se. ima i engleskih guidova. ako ti se neda, bolje da ni ne zapocinjes uzgoj. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!
Bottom