Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Napokon prvi ozbiljni uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="GrowHax" data-source="post: 686722" data-attributes="member: 67218"><p>Te sijalice imaju par led dioda koje su na 3k, par na 4k i 6.5k kelvina. Tako da svetle samo odredjene diode, pa se menja i temperatura svetla.</p><p>Ne svetle sve u istom trenutku.</p><p>I ne mozes ti to napraviti da svetli u sve u istom trenutku.</p><p>Jedino sto mozes je da skines diode sa te sijalice i iskoristis ih na sijalici kojoj su crkle diodice, odnosno za rezervu. Ali predpostavljam da to ne mozes uraditi. Tako da su ti te sijalice beskorisne za grow.</p><p></p><p>Ne znam kako si zakljucio da su ti cobovi losi?</p><p>Zasto ne bi pokusao da uradis grow sa njima?</p><p>A paralelno radi grow sa led e27 pa uporedi.</p><p>Ja evo od prvog growa do dana danasnjeg (oko godinu dana) koristim cobove i par e27 sijalica. Prezadovoljan sam.</p><p>Sa cobova cu verovatno preci na ove led sijalice od po 3w.</p><p>[ATTACH]336008[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GrowHax, post: 686722, member: 67218"] Te sijalice imaju par led dioda koje su na 3k, par na 4k i 6.5k kelvina. Tako da svetle samo odredjene diode, pa se menja i temperatura svetla. Ne svetle sve u istom trenutku. I ne mozes ti to napraviti da svetli u sve u istom trenutku. Jedino sto mozes je da skines diode sa te sijalice i iskoristis ih na sijalici kojoj su crkle diodice, odnosno za rezervu. Ali predpostavljam da to ne mozes uraditi. Tako da su ti te sijalice beskorisne za grow. Ne znam kako si zakljucio da su ti cobovi losi? Zasto ne bi pokusao da uradis grow sa njima? A paralelno radi grow sa led e27 pa uporedi. Ja evo od prvog growa do dana danasnjeg (oko godinu dana) koristim cobove i par e27 sijalica. Prezadovoljan sam. Sa cobova cu verovatno preci na ove led sijalice od po 3w. [ATTACH alt="071A3AF4-DF3F-45DC-AF2D-9A613A6E797D.png"]336008[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Napokon prvi ozbiljni uzgoj
Bottom