Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Napokon prvi ozbiljni uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 686678" data-attributes="member: 55817"><p>Zao mi je sto to cujem, da ti budem iskren bas danas sam izvadio svoje cobove i krenuo da cu napraviti panel od njih, ali nista onda vadim stari e27 sa 130w.</p><p>Evo ti slika jer vidim da si spretan pa ti nece biti nikakav problem ovo napraviti a ustedit ces na grlima i na visini u boxu naravno. Radim fast grow box pa nemam vremena pisat i opisivat sada ali pitaj sto nije jasno. odgovorim dok uhvatim vremena.</p><p></p><p>EDIT: </p><p> </p><p>Zasto bi ljudi onda toliko racunali i ulagali u svetlo i luxmetar ako se sve to rijesi s mobom. Svaki mob ima svoj senzor rasvjete, ti senzori se ne mogu uspoređivat sa pravim lux metrom isto tako i rezultati koje pokazuje. Recimo meni na mojem mobu (LG g6) cim stavim u box zakuca na 100k, sto to znaci da imam previse svijetla?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 686678, member: 55817"] Zao mi je sto to cujem, da ti budem iskren bas danas sam izvadio svoje cobove i krenuo da cu napraviti panel od njih, ali nista onda vadim stari e27 sa 130w. Evo ti slika jer vidim da si spretan pa ti nece biti nikakav problem ovo napraviti a ustedit ces na grlima i na visini u boxu naravno. Radim fast grow box pa nemam vremena pisat i opisivat sada ali pitaj sto nije jasno. odgovorim dok uhvatim vremena. EDIT: Zasto bi ljudi onda toliko racunali i ulagali u svetlo i luxmetar ako se sve to rijesi s mobom. Svaki mob ima svoj senzor rasvjete, ti senzori se ne mogu uspoređivat sa pravim lux metrom isto tako i rezultati koje pokazuje. Recimo meni na mojem mobu (LG g6) cim stavim u box zakuca na 100k, sto to znaci da imam previse svijetla? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Napokon prvi ozbiljni uzgoj
Bottom