Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Nametnici (fotke)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Juraigor" data-source="post: 762813" data-attributes="member: 61422"><p>Imao sam isti problem sa tripsima zadnju turu. Čitao sam svašta i probao svašta. Nikakav duhan i ostale gluposti nisu pomogle. To su samo nagađanja ljudi. Ali bez koristi.. </p><p>Isto koristim organsko a oni naravno se pale na organiku. </p><p>rijesio sam ih se tako da sam maksimalno isušivao zemlju i zaljevao samo dolje u tanjur. S tim da višak vode ne ostavljate u tanjuru. Dok se zemlja napije ostatak vode izbacite iz tanjura. Gore na zemlju posipajte otp 0,5 cm pepela od drveta. Pepeo je kisel i spalit će tripse. Oni se nalaze u prva 1–2 cm zemlje i sišu šećer iz mladog korijena. </p><p>Tripsi nisu toliko opasni ako ih je mali broj. Ako se razviju u koloniji onda su problem.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>NNeeeee bio kill... Neeeeeee imate organsko bio kill je sranje</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Juraigor, post: 762813, member: 61422"] Imao sam isti problem sa tripsima zadnju turu. Čitao sam svašta i probao svašta. Nikakav duhan i ostale gluposti nisu pomogle. To su samo nagađanja ljudi. Ali bez koristi.. Isto koristim organsko a oni naravno se pale na organiku. rijesio sam ih se tako da sam maksimalno isušivao zemlju i zaljevao samo dolje u tanjur. S tim da višak vode ne ostavljate u tanjuru. Dok se zemlja napije ostatak vode izbacite iz tanjura. Gore na zemlju posipajte otp 0,5 cm pepela od drveta. Pepeo je kisel i spalit će tripse. Oni se nalaze u prva 1–2 cm zemlje i sišu šećer iz mladog korijena. Tripsi nisu toliko opasni ako ih je mali broj. Ako se razviju u koloniji onda su problem. NNeeeee bio kill... Neeeeeee imate organsko bio kill je sranje [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Nametnici (fotke)
Bottom