Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Nametnici (fotke)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sonjaenglesberger" data-source="post: 480776" data-attributes="member: 37671"><p>Pozdrav ekipa, javljam se da se pohvalim sa situacijom oko glodavaca. Riješio sam ih se sa otrovom (Ratimor) jeli su otrov 3 tjedna pa su prestali. Nije utjecalo na rast biljke, sve</p><p> grane su uspjele (radio sam LST). Sada su biljke već u laganom cvatu, dobile su Plantellu već 3. tjedan. Sve biljke su zasad veoma uspješne, samo se jedna čudno ponaša, uvijek je obiješena, a kad je zalijem vreati se lagano u ''ponosnu'' pozu, ali uvijek prva klone sutra dan ili preksutra, za razliku od drugih koje uvijek normalno izgledaju. Sada ne znam da li da je jednostavno češće zalijevam, a strah me toga jer kako vi kolege kažete da ih se ne smije pretjerano zaljevati. Dao sam sliku druge biljke za usporedbu s ovom[ATTACH=full]104805[/ATTACH] [ATTACH=full]104808[/ATTACH] [ATTACH=full]104807[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sonjaenglesberger, post: 480776, member: 37671"] Pozdrav ekipa, javljam se da se pohvalim sa situacijom oko glodavaca. Riješio sam ih se sa otrovom (Ratimor) jeli su otrov 3 tjedna pa su prestali. Nije utjecalo na rast biljke, sve grane su uspjele (radio sam LST). Sada su biljke već u laganom cvatu, dobile su Plantellu već 3. tjedan. Sve biljke su zasad veoma uspješne, samo se jedna čudno ponaša, uvijek je obiješena, a kad je zalijem vreati se lagano u ''ponosnu'' pozu, ali uvijek prva klone sutra dan ili preksutra, za razliku od drugih koje uvijek normalno izgledaju. Sada ne znam da li da je jednostavno češće zalijevam, a strah me toga jer kako vi kolege kažete da ih se ne smije pretjerano zaljevati. Dao sam sliku druge biljke za usporedbu s ovom[ATTACH=full]104805[/ATTACH] [ATTACH=full]104808[/ATTACH] [ATTACH=full]104807[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Nametnici (fotke)
Bottom