Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
Najjeftiniji moguci growbox
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Foxy87420" data-source="post: 664711" data-attributes="member: 64182"><p>O</p><p>Ovako...istina je da aluminijska folija moze spaliti listove jer se fokusira na jednu tocku..tj moze se fokusorat ovisi sve kako te p*sere ali...to se moze dogoditi ako aluminijsku foliju nepravilno postavite...moj prijedlog je ajmo rec imate grow box tipa uzet cu za primjer 10×10×10cm cisto za primjer ovo nosu nikakve realne brojke...uzmete 6 komada kartona (5 stranica growboxa + vrata) koji su 10×10cm i na njih pazljivo oblozite aluminijsku foliju...ravno bez ikakvih grba ili udubina...mora ko zamuceno ogledalo izgledat..eh sad zasto? Da se svjetlost ne odbija..logicno...sa straznje strane kartona zalijepite visak aluminijske koji su prelazili bridove stranica..nemojte bit boduli i izrezat tocno 10×10cm aluminijske i stavit na plohu jer ce bit veca sansa da ce se aluminijska presavit i ode mast u propast...kada ste prosli kroz cijeli proces oblaganja aluminijske folije na karton..uzmete prozirnu foliju (ona u koju vam je stara u prvom osnovne pakirala sendvice za izlet u 1. osnovne) svako kucanstvo to ima..i isto tako ravan sloj preko te aluminjske folije i zalijepit odiza...isti proces...zasto? Ta folija ce sprijecit tu svjetlost da se fokusira na jednu tocku vec ce ako je ispravno napravljeno razbijat svu tu svjetlost i jednako ju rasprsit po growboxu..meni je to bilo uspijesno jer mi je drago da sam se toga sjetio jer dan danas koristim tu metodu...samo je jedini problem sta za takav growbox morate imat mnogo prostora barem 1 ventilator i 1 otvor za ventilaciju jer se temperatura untra zna jako brzo dic na full visoke temperature..ne preporucam onima koji idu na veleuzgoj vec onima koji zele stec neko iskustvo u sadjenju marihuane pa reko da probaju posadit koju biljcicu...1-2 max biljaka/growboxu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Foxy87420, post: 664711, member: 64182"] O Ovako...istina je da aluminijska folija moze spaliti listove jer se fokusira na jednu tocku..tj moze se fokusorat ovisi sve kako te p*sere ali...to se moze dogoditi ako aluminijsku foliju nepravilno postavite...moj prijedlog je ajmo rec imate grow box tipa uzet cu za primjer 10×10×10cm cisto za primjer ovo nosu nikakve realne brojke...uzmete 6 komada kartona (5 stranica growboxa + vrata) koji su 10×10cm i na njih pazljivo oblozite aluminijsku foliju...ravno bez ikakvih grba ili udubina...mora ko zamuceno ogledalo izgledat..eh sad zasto? Da se svjetlost ne odbija..logicno...sa straznje strane kartona zalijepite visak aluminijske koji su prelazili bridove stranica..nemojte bit boduli i izrezat tocno 10×10cm aluminijske i stavit na plohu jer ce bit veca sansa da ce se aluminijska presavit i ode mast u propast...kada ste prosli kroz cijeli proces oblaganja aluminijske folije na karton..uzmete prozirnu foliju (ona u koju vam je stara u prvom osnovne pakirala sendvice za izlet u 1. osnovne) svako kucanstvo to ima..i isto tako ravan sloj preko te aluminjske folije i zalijepit odiza...isti proces...zasto? Ta folija ce sprijecit tu svjetlost da se fokusira na jednu tocku vec ce ako je ispravno napravljeno razbijat svu tu svjetlost i jednako ju rasprsit po growboxu..meni je to bilo uspijesno jer mi je drago da sam se toga sjetio jer dan danas koristim tu metodu...samo je jedini problem sta za takav growbox morate imat mnogo prostora barem 1 ventilator i 1 otvor za ventilaciju jer se temperatura untra zna jako brzo dic na full visoke temperature..ne preporucam onima koji idu na veleuzgoj vec onima koji zele stec neko iskustvo u sadjenju marihuane pa reko da probaju posadit koju biljcicu...1-2 max biljaka/growboxu [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Projektiranje prostora za uzgoj
Najjeftiniji moguci growbox
Bottom