Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Razne Igre
[NAGRADNA] Vutra.org Foto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ZdravaTrava" data-source="post: 326332" data-attributes="member: 40003"><p>Genjo to znaci da se moglo koristiti photoshop ili paint uz uvjet da negdje fizicki pise vutra.org, ne znam kako komentirati ovo. </p><p>Kao sto rekoh budala sam i to najveca jer nisam ni pokusao iskoristit rupu u pravilima, budala sto sam teglio bor po kuci, posudio digitalac, ulickao biljku, bacao papir u pec pa brzo fotkao dok se vidi vatra, pripremio kadar itd a svo to vrijeme sam mogo uredno isprintati vutra.org i photoshopirati fotku.</p><p>Eto i moje misljenje, tamara ako se potrudis pa ponovno procitas moj post vidjet ces da sam za to da se tolerira sve fotke tako i od writera, nesto si krivo shvatila, samo iznosim ono sto vidim da nije fer i nije mi bitna nagrada ni lajkovi, rado cu se iskljucit iz igre ako sam u krivu. </p><p>Peace</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZdravaTrava, post: 326332, member: 40003"] Genjo to znaci da se moglo koristiti photoshop ili paint uz uvjet da negdje fizicki pise vutra.org, ne znam kako komentirati ovo. Kao sto rekoh budala sam i to najveca jer nisam ni pokusao iskoristit rupu u pravilima, budala sto sam teglio bor po kuci, posudio digitalac, ulickao biljku, bacao papir u pec pa brzo fotkao dok se vidi vatra, pripremio kadar itd a svo to vrijeme sam mogo uredno isprintati vutra.org i photoshopirati fotku. Eto i moje misljenje, tamara ako se potrudis pa ponovno procitas moj post vidjet ces da sam za to da se tolerira sve fotke tako i od writera, nesto si krivo shvatila, samo iznosim ono sto vidim da nije fer i nije mi bitna nagrada ni lajkovi, rado cu se iskljucit iz igre ako sam u krivu. Peace [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Razne Igre
[NAGRADNA] Vutra.org Foto
Bottom