Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Papa Romeo" data-source="post: 704406" data-attributes="member: 16675"><p>Zavrsio s poslom, istusirao se i pravac terasa na jedno motanje. Sprzim pola velike rizle, ostatak pred spavanje, skontam da sam zedan kao konj, a usta susnija od Atakame. Krenem do frizidera po pivo i mahinalno pokupim cigare i upaljac sa stola, koje odlozim na stolic u hodniku, a usput cu i do wc-a. </p><p>Izlazim iz klonje, pravac frizider, nosim pivo na terasu, udobno se zavalim u stolicu, polu lezeci polozaj sa nogama podignutim na manju stolicu,, otpijam koji gutljaj piva i posegnem za cigarom. </p><p>Aliii sipak, odnesoh cigare u hodnik!</p><p>Dizem se iz stolice, ne bas drage volje, kontam kad vec ustajem leci cu na kauc pred tv. </p><p>Nosim ono pivo na stolic u dnevnom, odvucem se ko prebijeno pasce do hodnika po cigare i vratim se u udobnost stolice na terasi.</p><p>Palim cigaru, pluca skripe, sve mi se cini ko da macka prede, mozak zadovoljan dopremeljnom kolicinom nikotina, a suva usta placu za gutljajem piva. </p><p>Ruka dugo godina treniranim, elegantnim pokretom posegnu za bocom.., aliiiii sipak!</p><p>Boca u dnevnom!</p><p>Ona ruka sto posegnu za pivom zauze polozaj Rodenovog "mislioca", a glava tupo pade na nju. Oci pilje u prazno.</p><p>Tisina, mozak pokusava uspostaviti kontrolu i zabrinuto se zapita iz drugog lica - da li si ti normalan covjek?!</p><p></p><p>Tisinu prekinu komsijin bariton, inace lik sa "sifrom" - jesi ti to mene pito?</p><p>Dignem glavu, uputim mu blagi teleci pogled i samo slegnem ramenima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papa Romeo, post: 704406, member: 16675"] Zavrsio s poslom, istusirao se i pravac terasa na jedno motanje. Sprzim pola velike rizle, ostatak pred spavanje, skontam da sam zedan kao konj, a usta susnija od Atakame. Krenem do frizidera po pivo i mahinalno pokupim cigare i upaljac sa stola, koje odlozim na stolic u hodniku, a usput cu i do wc-a. Izlazim iz klonje, pravac frizider, nosim pivo na terasu, udobno se zavalim u stolicu, polu lezeci polozaj sa nogama podignutim na manju stolicu,, otpijam koji gutljaj piva i posegnem za cigarom. Aliii sipak, odnesoh cigare u hodnik! Dizem se iz stolice, ne bas drage volje, kontam kad vec ustajem leci cu na kauc pred tv. Nosim ono pivo na stolic u dnevnom, odvucem se ko prebijeno pasce do hodnika po cigare i vratim se u udobnost stolice na terasi. Palim cigaru, pluca skripe, sve mi se cini ko da macka prede, mozak zadovoljan dopremeljnom kolicinom nikotina, a suva usta placu za gutljajem piva. Ruka dugo godina treniranim, elegantnim pokretom posegnu za bocom.., aliiiii sipak! Boca u dnevnom! Ona ruka sto posegnu za pivom zauze polozaj Rodenovog "mislioca", a glava tupo pade na nju. Oci pilje u prazno. Tisina, mozak pokusava uspostaviti kontrolu i zabrinuto se zapita iz drugog lica - da li si ti normalan covjek?! Tisinu prekinu komsijin bariton, inace lik sa "sifrom" - jesi ti to mene pito? Dignem glavu, uputim mu blagi teleci pogled i samo slegnem ramenima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom