Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Space_Lulu" data-source="post: 584143" data-attributes="member: 47928"><p>Kosa... Kosa je jedna od 3 stvari koje su čine fizički prikaz mene, možda je i najprepoznatljivija.</p><p></p><p>Za svaki posao je postojala odgovarajuća Kosa koju bih gotovo instinktivno izabrala.</p><p>Ili sam pak, bila ja ta koja je bila birana.</p><p></p><p>Imala sam ih nekoliko različitih.</p><p>Kose su se prebacivale iz generacije u generaciju, a osvajale su se Radom.</p><p>Kada bi posao zahtevao određenu Kosu ona bi se pojavila u sledećem kabinetu.</p><p>Tri sam nasledila, a tri sam osvojila.</p><p>Svaka je donekle bila različitog izgleda i imala sebi svojstvenu boju.</p><p></p><p>Prva kojoj sam prišla je bila <span style="color: rgb(184, 49, 47)">vatreno crvena</span>. Skovana u jezgru umiraće zvezde.</p><p>Ona je bila pogodna za dane kada bih se susretala sa onima koji su se opirali, šutirali, borili, odbijali da pođu sa mnom.</p><p></p><p>Druga je bila <span style="color: rgb(65, 168, 95)">zelena</span>. I to me je nasmejalo jer sam se setila ljudske šale.</p><p>Smisao za humor je bio jedinstven njima i nisam sigurna da su ikada bili svesni njegove vrednosti.</p><p>"What is CDO? It's like OCD but with letters in the correct order as it should be".</p><p>Nikada svoje Kose ne bih vraćala u odgovarajuće kabinete.</p><p><span style="color: rgb(243, 121, 52)">Zelena</span>, koja je trebala da bude u <span style="color: rgb(65, 168, 95)">četvrtom </span>kabinetu, je napravljena od zmijske kože i imala je osećaj mekoće donekle. Ona je bila za ljude koji su pokušavali pričom da reše situaciju, da pokušaju da se nagode, slažu, izmole.</p><p>Ali ni ona, nije bila Kosa za danas.</p><p></p><p>Trebalo mi je malo vremena da shvatim koja me zove, jer "pozadi" nije bio koncept sa kojim sam radila dok se nisam materijalizovala.</p><p>Okrenula sam se i u videla Kosu u sedmom kabinetu.</p><p></p><p>Poslednji put je moja kolekcija bila obnovljena 2009. godine sa slučajem Patrick Swayzija.</p><p>Sećam se svake osobe sa kojom je došla nova Kosa.</p><p></p><p>Ova je bila napravljena od čistog <span style="color: rgb(85, 57, 130)">amestita</span>, imala je gradijent od violet pa do skoro čisto prozirne boje.</p><p>Kao da se na obodima stapala sa vazduhom oko sebe.</p><p></p><p>Provukla sam je kroz vazduh, i shvatila koliko je oštra.</p><p>Bila sam spremna.</p><p></p><p>Zamahnula sam sečivom i napravila procep u kontunuumu.</p><p>To je proizvelo vibraciju nalik na muzičku notu, ovo je bilo novo.</p><p>Koraknula kroz prolaz i bila pred vratima.</p><p></p><p>Bilo je rano ujutru. Rosa se pod blagim suncem polako transformisala u paru.</p><p>Oružje sam držala u levoj ruci, i sečivo blago nagla ka dole.</p><p>Nisam želela da misli da sam pretnja.</p><p></p><p>Zazvonila sam, vreme je stalo, i ja sam stupila unutra.</p><p>Došla sam po njega.</p><p></p><p>Ko sam ja?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Space_Lulu, post: 584143, member: 47928"] Kosa... Kosa je jedna od 3 stvari koje su čine fizički prikaz mene, možda je i najprepoznatljivija. Za svaki posao je postojala odgovarajuća Kosa koju bih gotovo instinktivno izabrala. Ili sam pak, bila ja ta koja je bila birana. Imala sam ih nekoliko različitih. Kose su se prebacivale iz generacije u generaciju, a osvajale su se Radom. Kada bi posao zahtevao određenu Kosu ona bi se pojavila u sledećem kabinetu. Tri sam nasledila, a tri sam osvojila. Svaka je donekle bila različitog izgleda i imala sebi svojstvenu boju. Prva kojoj sam prišla je bila [COLOR=rgb(184, 49, 47)]vatreno crvena[/COLOR]. Skovana u jezgru umiraće zvezde. Ona je bila pogodna za dane kada bih se susretala sa onima koji su se opirali, šutirali, borili, odbijali da pođu sa mnom. Druga je bila [COLOR=rgb(65, 168, 95)]zelena[/COLOR]. I to me je nasmejalo jer sam se setila ljudske šale. Smisao za humor je bio jedinstven njima i nisam sigurna da su ikada bili svesni njegove vrednosti. "What is CDO? It's like OCD but with letters in the correct order as it should be". Nikada svoje Kose ne bih vraćala u odgovarajuće kabinete. [COLOR=rgb(243, 121, 52)]Zelena[/COLOR], koja je trebala da bude u [COLOR=rgb(65, 168, 95)]četvrtom [/COLOR]kabinetu, je napravljena od zmijske kože i imala je osećaj mekoće donekle. Ona je bila za ljude koji su pokušavali pričom da reše situaciju, da pokušaju da se nagode, slažu, izmole. Ali ni ona, nije bila Kosa za danas. Trebalo mi je malo vremena da shvatim koja me zove, jer "pozadi" nije bio koncept sa kojim sam radila dok se nisam materijalizovala. Okrenula sam se i u videla Kosu u sedmom kabinetu. Poslednji put je moja kolekcija bila obnovljena 2009. godine sa slučajem Patrick Swayzija. Sećam se svake osobe sa kojom je došla nova Kosa. Ova je bila napravljena od čistog [COLOR=rgb(85, 57, 130)]amestita[/COLOR], imala je gradijent od violet pa do skoro čisto prozirne boje. Kao da se na obodima stapala sa vazduhom oko sebe. Provukla sam je kroz vazduh, i shvatila koliko je oštra. Bila sam spremna. Zamahnula sam sečivom i napravila procep u kontunuumu. To je proizvelo vibraciju nalik na muzičku notu, ovo je bilo novo. Koraknula kroz prolaz i bila pred vratima. Bilo je rano ujutru. Rosa se pod blagim suncem polako transformisala u paru. Oružje sam držala u levoj ruci, i sečivo blago nagla ka dole. Nisam želela da misli da sam pretnja. Zazvonila sam, vreme je stalo, i ja sam stupila unutra. Došla sam po njega. Ko sam ja? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom