Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="baobab" data-source="post: 443937" data-attributes="member: 38699"><p>Kad si vec spomenuo bol, ja mislim da imam visoku toleranciju na bol odnosno malo vecu od prosjeka. Mozda mi se to samo cini, al recimo imam osjecaj da bi se mogao tetovirati cjeli dan u komadu (imam jednu tetovazu) jer mi to ne prouzrocuje bas neku bol, vise neki svrbež/peckanje.</p><p>Ista stvar kod zubara, kad mi cacka po zubu nije da ne osjecam bol, ali podnosim to bolje nego vecina. To mi je i sama zubarica rekla, cudila se da sam tak miran dok mi je radila par puta bez anestezije.</p><p>Nedugo sam citao za neke klince, brat i sestra - <strong>nemaju uopće razvijen taj centar za bol</strong> ko mi ostali (no to ne znaci da se nemogu ozljediti). Mozes im raditi kaj god hoces i nece osjetiti bol, ali to bas nije dobro za njih jer se lako mogu ozljediti, pogotovo jer su djeca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baobab, post: 443937, member: 38699"] Kad si vec spomenuo bol, ja mislim da imam visoku toleranciju na bol odnosno malo vecu od prosjeka. Mozda mi se to samo cini, al recimo imam osjecaj da bi se mogao tetovirati cjeli dan u komadu (imam jednu tetovazu) jer mi to ne prouzrocuje bas neku bol, vise neki svrbež/peckanje. Ista stvar kod zubara, kad mi cacka po zubu nije da ne osjecam bol, ali podnosim to bolje nego vecina. To mi je i sama zubarica rekla, cudila se da sam tak miran dok mi je radila par puta bez anestezije. Nedugo sam citao za neke klince, brat i sestra - [B]nemaju uopće razvijen taj centar za bol[/B] ko mi ostali (no to ne znaci da se nemogu ozljediti). Mozes im raditi kaj god hoces i nece osjetiti bol, ali to bas nije dobro za njih jer se lako mogu ozljediti, pogotovo jer su djeca. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Naduvani postovi
Bottom